Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok ezekből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ezekből a jelekből? Tetszem neki?

Figyelt kérdés

jelek: néha szemei a mellemen maradnak

elhívott a szomszédfaluba kocsmázni

szívesen elmenne velem egy kis biciklitúrához a szabadba

belém jött biciklivel és hozzáért a fenekemhez (szintem direkt,mert részeg is volt egy picit)

olyan közel hajolt hozzám, vmikor, hogy az jutott eszembe,h megakar csókolni..

SZERINTETEK TETSZEM NEKI? L

2010. ápr. 7. 21:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom, de hogy megfektetne, az tuti.
2010. ápr. 7. 21:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet... De az is lehet, hogy csak meg akar (....)!

Am egészvéletlen a szembe nem szokott nézni?!

2010. ápr. 7. 21:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én sem tudom, de az tényleg tuti hogy megdöngetne bébi :D
2010. ápr. 7. 21:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a jelek arra utalnak, hogy méregetett téged, nem a szádat és a szemedet nézte hanem a testedet. Szóval ahogy az előttem írok is írták, tuti megba*zna de semmi több szerintem.
2010. ápr. 7. 21:51
 5/13 A kérdező kommentje:
de szokott a szemembe is...de a múltkor mondtam neki,h mi lenne ,ha rátérnénk a fejemre is(mert nézte folyamatosan a mellemet,és úgy beszéltünk ),és azt mondta,h azt most nem lehet.
2010. ápr. 7. 21:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok:

Jó nagy paraszt, de te meg hülye vagy, hogy ezt hagyod. Ne is várj arra, hogy kapcsolatot akar majd tőled, mert úgy látja, hogy semmibe vehető vagy, egy éjszakára megteszed. Nagyon fiatalnak tűnsz, biztosan jól esik, hogy valaki "dicsér", de én a helyedben már rég elküldtem volna a francba.

2010. ápr. 8. 09:47
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igyál három feles törkölyt, találkozz vele és majd kiderül!
2010. ápr. 8. 13:10
 8/13 A kérdező kommentje:

nem célom az ,h megdugjon, és igen fiatal vagyok xD

jah és 3 pohár ? (elfejtettem e nevét :$ ), nem rúgok be,egészen józan vagyok, 7 doboz sörtől,fél liter vörösbortól 3 dl vodkától semmi bajom nem volt :O

2010. ápr. 8. 20:09
 9/13 A kérdező kommentje:

lent voltunk egy tónál és mondta, ,h : szívesen megpuszilna,csak vannak horgászok és így nem lehet

megmondtam,h fáj a derekam, erre felhúzza a pulóverem, megnyomja a derekam legalját , és utána lejjebb ment egy fokkal (az már a fenekem volt)és megkérdezi: itt fáj?

2010. máj. 16. 20:34
 10/13 anonim ***** válasza:
Csak meg akar b*szni. És hagyod is, hogy tapizzon, szóval el fogja érni amit akar. De többre nem kellesz neki.
2010. máj. 16. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!