Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ezekből a jelekből? Tetszem neki?
jelek: néha szemei a mellemen maradnak
elhívott a szomszédfaluba kocsmázni
szívesen elmenne velem egy kis biciklitúrához a szabadba
belém jött biciklivel és hozzáért a fenekemhez (szintem direkt,mert részeg is volt egy picit)
olyan közel hajolt hozzám, vmikor, hogy az jutott eszembe,h megakar csókolni..
SZERINTETEK TETSZEM NEKI? L
Lehet... De az is lehet, hogy csak meg akar (....)!
Am egészvéletlen a szembe nem szokott nézni?!
első vagyok:
Jó nagy paraszt, de te meg hülye vagy, hogy ezt hagyod. Ne is várj arra, hogy kapcsolatot akar majd tőled, mert úgy látja, hogy semmibe vehető vagy, egy éjszakára megteszed. Nagyon fiatalnak tűnsz, biztosan jól esik, hogy valaki "dicsér", de én a helyedben már rég elküldtem volna a francba.
nem célom az ,h megdugjon, és igen fiatal vagyok xD
jah és 3 pohár ? (elfejtettem e nevét :$ ), nem rúgok be,egészen józan vagyok, 7 doboz sörtől,fél liter vörösbortól 3 dl vodkától semmi bajom nem volt :O
lent voltunk egy tónál és mondta, ,h : szívesen megpuszilna,csak vannak horgászok és így nem lehet
megmondtam,h fáj a derekam, erre felhúzza a pulóverem, megnyomja a derekam legalját , és utána lejjebb ment egy fokkal (az már a fenekem volt)és megkérdezi: itt fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!