Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek írjak neki ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak neki ezek után? F/21

Figyelt kérdés
A helyzet a következő: egy lánnyal nagyon jóban voltunk, és ahogy az lenni szokott, ő belémszeretett, de én akkor még nem viszonoztam de azért mondhatni jóban maradtunk és tartottuk a kapcsolatot. Kb fél éve viszont össezjött egy sráccal, ami nagyon zavart és ez nem is múlt el. Időközben rájöttem h most én szerettem bele. Aztán ezt sajnos be is vallottam neki, de azt is hozzátettem, h nem akarok belerondítani a kapcsolatába, és egy darabig hagyjuk egymást. Persze nem bírtam ki, és egy héttel később írtam, de erre tőle már nem is kaptam választ, csak a testvére írt a nevében h hagyjam békén, egy jó darabig nem is akar hallani felőlem, meg ne zaklassam mert kapcsolatban él. Ennek már 3 hónapja kb. De még mindig sokszor eszembe jut és nem tudom h megpróbáljam e azt, h írok neki. Szerintetek?
2016. ápr. 29. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Hagyd a pi.csába. Mindig van jobb nő ;) (igaz hogy mindig van jobb férfi is)
2016. ápr. 29. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
semmi értelme. ez a hajó elúszott.
2016. ápr. 29. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs értelme, hagyd békén.
2016. ápr. 29. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Tartsd tiszteletben mások kapcsolatát. Ha mégis írogatsz neki, remélem a másik csávó lebasz majd kettőt-hármat és megtanulod.
2016. ápr. 29. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!