Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, szeretitek ha a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szeretitek ha a csajok kezdeményeznek?

Figyelt kérdés
Sziasztok pasik:) nemakarom most a szituációt elmondani,csupán annyit szeretnék kérdezni,hogy bírjátok -e ha a lányok kezdeményeznek?ÍRJATOK
2010. ápr. 7. 19:35
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Persze..jól jön egy kis késztetés a dologhoz;)
2010. ápr. 8. 10:49
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
HA nekem is tetszik az illető, akkor jó dolog. HA nem, akkor viszont nagyongáz...
2010. ápr. 8. 23:59
 13/17 Decoy ***** válasza:
persze + egy kis önbizalmat is ad
2010. ápr. 10. 21:59
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is szeretem :)

F/18

2010. ápr. 10. 22:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Imádom ha egy csaj odajön.

De az nagyon ritka. Évente 1x talán véletlen van egy ilyen szerencsés napom :)

Miért? Mert elég sok "odamegyek leszólítom" negatív tapaszatalatom van/volt. Hiába mentem oda "szinte" elküldtek a ge..be. Se msn, se teloszám csere sőt inkább még igyekeztek lelépni a dolgukra. Pedig mintha bejöttem volna nekik. Erről ennyit. Én többet sosem fogok odamenni egy csajhoz se. Ha akar valamit úgyis odajön. Manapság már amúgy is csaj választ pasi hallgat.... ezvan.

20/F

2010. ápr. 10. 22:43
 16/17 anonim ***** válasza:

hat hogy birjuk-e?? Hat igen birjuk. De szerintem inkabb a fiu kezdemenyezzen. Az is jo ha a lany megadja a kezdo loketet hogy felkeltse a fiu erdeklodeset de ennyi, tovabb a fiu dolga. (szerintem)

17/F

2010. ápr. 11. 08:56
 17/17 anonim ***** válasza:
há hogya ...........-ba ne :)
2010. ápr. 11. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!