Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szeretitek ha a csajok kezdeményeznek?
Figyelt kérdés
Sziasztok pasik:) nemakarom most a szituációt elmondani,csupán annyit szeretnék kérdezni,hogy bírjátok -e ha a lányok kezdeményeznek?ÍRJATOK2010. ápr. 7. 19:35
1/17 anonim válasza:
Persze! Sok fiú félénkebb vagy nem elég magabiztos. Ilyenkor jól jön, ha a csaj kezdeményez!! HAJRÁ CSAJOK!!! :)) 17/F
5/17 anonim válasza:
Egyetértek.A fiúk többsége félénk és nem meri megszólítani a lányokat és sokat segít nekik ha a lány szólítja meg őket.
6/17 anonim válasza:
Én lány vagyok és úgy gondolom, hogy aki nem tud elég bátorságot összeszedni, hogy odajöjjön hozzám, akkor már nem is kell. Felőlem odajöhet dadogva, remegve (ami szerintem tök édes, és látszik belőle hogy tényleg tetszem neki), de jöjjön oda! Az ő dolga a becserkészés! :D
8/17 anonim válasza:
De ha a lány kezdeményez miből tudja hogy a pasinak egyáltalán kell?
Persze ez az az eset ha pl az utcán szólítod le vagy ilyenek.
Az égés ha nem is tetszel neki és oda mész hogy szia..
9/17 anonim válasza:
Ha nekem is bejön, akkor szeretem, de amúgy nem.
10/17 anonim válasza:
Én bírnám, sok fiú nem mer lányt leszólítani mert fél a visszautasítástól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!