Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bejön valakinek ez az egyedi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön valakinek ez az egyedi, FB kompatibilis csajozós szöveg?

Figyelt kérdés

én: remélem hogy nem vagyunk párhuzamosak

csaj: miért?

én: mert a párhuzamosak csak a végtelenben találkoznak

2016. ápr. 28. 23:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
# 10 de
2016. ápr. 29. 00:33
 12/20 anonim ***** válasza:
33%
Most matek nyelven megmagyarázzátok a sz@rt. Képzeljetek el két párhuzamos egyenest melyek végtelen hosszúságúak. Minden pontjuk egyenlő távolságra van egymástól hiszen ettől párhuzamosak. Mikor fognak találkozni? Soha a büdös végtelenben sem :D
2016. ápr. 29. 01:07
 13/20 anonim ***** válasza:

nem gondolod, hogy kisse problemas lenne, ha olyan axiomara epitenenk, ami ekvivalens a tagadasaval?

2016. ápr. 29. 01:10
 14/20 anonim ***** válasza:
egyebkent f**z vagyok, de ezt a lassan negyed 2 szamlajara irnam, viszont tovabbra sem ertek egyet avval,hogy az euklideszi geometriaban ket parhuzamos egyenes valaha is metszene egymast
2016. ápr. 29. 01:13
 15/20 anonim ***** válasza:
# 14 ez igaz, én is erre gondoltam, a kérdezőnek írtam
2016. ápr. 29. 01:19
 16/20 anonim ***** válasza:
ja, hülye vagyok, azt hittem azt írja, hogy a végtelenben SEM találkoznak
2016. ápr. 29. 01:19
 17/20 anonim ***** válasza:
az egy kicsivel lejjebb van. :D :D
2016. ápr. 29. 01:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem rossz a szöveg, bár minden, csak nem egyedi.... :D
2016. ápr. 30. 00:02
 19/20 anonim ***** válasza:

A matek reszrol: Projektiv geometrianak hivjak a dolgot, abban tenyleg az van, hogy minden parhuzamos egyenes a "vegtelenben" talalkozik.

A csajozos szoveg: szerintem gagyi es eroltetett, mint minden elore megirt "csajozos szoveg" - raadasul mintha mar hallottam is volna korabban is. De ha masnak meg nem is jutott volna eszebe, akkor is sut rola, hogy egy elore kitalalt "konzerv", amit mar ki tudja, hogy hany csajnak elsutottel.

Arrol nem is beszelve, hogy matekos utalassal probalkozni egy nonel, ez mar alapbol minimum ketseges, hogy mekkora sikerrel kecsegtett...

2016. ápr. 30. 12:39
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem is rossz. Talán... :)
2016. jún. 19. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!