Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejön valakinek ez az egyedi, FB kompatibilis csajozós szöveg?
én: remélem hogy nem vagyunk párhuzamosak
csaj: miért?
én: mert a párhuzamosak csak a végtelenben találkoznak
nem gondolod, hogy kisse problemas lenne, ha olyan axiomara epitenenk, ami ekvivalens a tagadasaval?
A matek reszrol: Projektiv geometrianak hivjak a dolgot, abban tenyleg az van, hogy minden parhuzamos egyenes a "vegtelenben" talalkozik.
A csajozos szoveg: szerintem gagyi es eroltetett, mint minden elore megirt "csajozos szoveg" - raadasul mintha mar hallottam is volna korabban is. De ha masnak meg nem is jutott volna eszebe, akkor is sut rola, hogy egy elore kitalalt "konzerv", amit mar ki tudja, hogy hany csajnak elsutottel.
Arrol nem is beszelve, hogy matekos utalassal probalkozni egy nonel, ez mar alapbol minimum ketseges, hogy mekkora sikerrel kecsegtett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!