Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ez most mi? Jel? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ez most mi? Jel? Vagy szánalom?

Figyelt kérdés

Szitu:

Számtalanszor tapasztaltam már, hogy megyek az utcán (egyedül), jön felém egy lány társaság. Egész addig míg a közelembe érnek dumálnak röhögnek, pletykálnak. Majd mikor kb 3 méterre vagyok tőlük, síri csönd....

majd elmentünk egymás mellett, és hatalmas kacaj, röhögés, afféle csajos "kuncogás"----

Most akkor én vagyok a szánalmas?, vagy netán bejövök nekik?, vagy csak szórakoznak?

Nem hinném hogy olyan rosszul néznék ki hogy csak úgy kiröhögjenek, bár sosem tudni....

16/F

2010. ápr. 7. 17:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Rágó pukkasztgatás,meg kuncogás.Idióta szokások és kib@szott irritáló,kis csitrik csinálják ezt.Általában olyan érzés jön olyankor,hogy pofánhánynám őket (:
2010. ápr. 7. 22:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Töröld meg a szádat, majd mosd ki a hányást a kabátodból és nem fordul elő többet! ;)
2010. ápr. 8. 13:12
 13/13 anonim ***** válasza:

előfordul, hogy ezt csinálják.. főleg a válaszolók alapján.. elég gyakran :D

volt már velem is ilyen, hogy jött szembe egy srác és önkéntelenül abbahagytam a mondandómat:$ (vagy nem tartozik rá és azért van kuss) inkább szemeztem vele:D de azért idétlenül röhögni nem szoktam :D

de volt már olyan is, hogy mentünk nagyobb bandában, én nagyba magyaráztam valamit, és hirtelen feltűnt, hogy mindenki elhallgatott.. én meg benyögtem, hogy mivan!? :DD és elsétált mellettünk egy egész helyes srác, igaz én nem nagyon figyeltem, mert valamit nagyon el akartam hitetni a lányokkal és arra koncentráltam... xD utána mondták, hogy végig engem nézett mosolyogva :D

vannak ilyenek... :D

de hidd el, hogy nem nézel ki rosszul. nem azért nevetnek. ez csak egy ilyen csajos szokás :)

16/L

2010. ápr. 8. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!