Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire ciki felnőttként egyedül elmenni bulizni, szórakozni?

Figyelt kérdés
Vannak barátaim de ők nem érnek rá,mindig találnak valami kifogást stb.
2016. ápr. 26. 21:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#8 vagyok. Eddig meg nem, pedig kinezek vagy 16-nak. :D

Szervezkedtek mar?

2016. ápr. 27. 12:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki.

Hallottam már ismeretségi körből nem egy olyan esetről (nőkről van szó), hogy egyedül találták fel magukat olyan helyzetben, ahova mások párosan vagy többedmagukkal mennek.

Egy olyan kijelentést is hallottam egy nőismerősömtől, hogy más nőket is arra bíztat: merjenek egyedül is szórakozni menni!

Én pedig megszoktam, hogy az esetek kb. 95 %-ában mindent egyedül intézzek...

2016. ápr. 27. 20:18
 13/14 anonim ***** válasza:

# 11 Azért az albánokkal vigyázz! :D

Szervezkedésről meg: Ha valaki rockerkedni akar, tud valami jó koncertet, akkor érdekelne, vagy akár egyéb dolgokra is vevő vagyok. :D

2016. ápr. 27. 20:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Évek óta egyedül járok bulizni, volt egy állandó társaság csak szerelem leköti őket.....Eleinte törzshelyen ott voltak munkatársak volt munkatársak volt iskola társak...szóval minden ötödik embert ismertem. Aztán én sem jártam a törzshelyen is változott a társaság. Most évi 2 disco kell nekem, tavaly születésnapomra nyertem retro partyra ingyen jegyet akkor se jött senki velem....

Ilyenkor jobban tudok csajozni, mert mindig van társaságban aki ihatna akinek rossz kedve van leköt magának....Ilyenkor meg arra nyomulok akire akarok, na igen ha foglalt lányra nyulnék rá biztos szétvernének... benne van a pakliban de jobb ugy, hogy ha maradni akarok maradok ha menni akkor menni,egyedül saját autóval.

2016. máj. 9. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!