Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki alkatából adódóan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki alkatából adódóan nem elég férfias, az hogy tudná mégis a nők felé a férfiasságot sugározni?

Figyelt kérdés
Alacsony vagyok, nagyon vékony és lányos arcom/bőröm is van. Nem tudom magam vonzónak látni.
2016. ápr. 25. 20:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

1. ITT párkapcsolatról van szó, hanem haveri és családi kapcsolatról!!

2. Ha eleve te magad nem szereted, akkor el se fogod hinni, hogy a másik szeret téged úgy ahogy vagy, mert mindig kételkedni fogsz benne, hogy vajon tényleg szeret, elég jó vagyok hozzá, megismert egy ellenkező nemű - ergó akkor biztos megcsal..stb. Ha nem bízol magadban, akkor ezek a gondolatok fognak lejátszani benned!

A világ csak tükröt tart eléd! Nem baj, ha nem hiszel benne és baromságnak tartod, de attól ez még úgy vagy!

Ahogy viszonyulsz a másikhoz, ugyanazt fogod te is visszakapni! Ha pl. bunkón viselkedsz mással, akkor nagy valószínűséggel veled is úgy fognak bánni!

Amit adsz, azt kapod vissza! :)

2016. ápr. 26. 06:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Jóember! Amit mondtam az párkapcsolatra is vonatkozik! Amiket leírtál az egy paranoiás lelkibetegről szól, nem pedig evy olyan emberről aki nem szereti magát (tapasztalat)

Másrészt most cáfoltad meg magad :

''Ahogy viszonyulsz a másikhoz, ugyanazt fogod te is visszakapni! hogy viszonyulsz a másikhoz, ugyanazt fogod te is visszakapni!''

Így van, ha szeretez adsz a másiknak, ő is szeretni fog téged, és elfog téged fogadni úgy ahogy vagy! Még ha te nem is szereted magad

2016. ápr. 26. 07:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Külsőleg:

-egyszerű, klasszikus elegáns ruhák, olyanok, amik nem feszülnek túlzottan (szóval nem ez a sztreccses diszkós dazon), de az alkatodhoz illenek. Nem olyat, ami 3 számmal nagyobb meg lóg ratad. Sokan azt hiszik, ez férfias, de közben mintha az ovis felvenné apu ingét.

- szépen rendben tartott arcszőrzet (igen, az sokat tud dobni) - persze ez felejtős, ha szakmunkásosan szőrösödsz ott

Belsőleg:

- magabiztos fellépés

2016. ápr. 26. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!