Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác aki irt myvippen....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki irt myvippen. és most nem tudom hogy tényleg akar-e valamit?

Figyelt kérdés

szóval van egy srác aki irt myvippen... ő 20 éves és 15=] lényeg hogy irta hogy megismerkedne velem.. én hát ugye.. persze mért ne.xĐ

fel is vettem msnre.. kb 5 napig fel se jött..és irtam neki levelet hogy.."így hogy akarsz megismerni ha fennt se vagy msnen"

ő irta hogy majd holnap este fennt lesz.. na akkor beszéltünk is..jófejnek tünt..de kicsit ellentétek vagyunk szerintem:D

aztán mikor elköszöntünk akkor irta hogy majd még fennt lesz és beszélünk..stb..de hát fel se jött meg semmi...

mondjuk mondta hogy nem nagyon gépezik...meg tanulnia is kell.. de hát azt nem értem hogy akkor minek irogatott myvippen..XD áhh:D nem vágom:D

szóval irjatok légyszi valami magyarázatot:D

köszönööm:D bocsi hogy hosszú lett..de csak igy tudtam érthetően leirni:S

2010. ápr. 6. 22:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

énis rühellek msn en beszélni inkább odaszurizok myvipre pár bókot

amugy lehet hogy nem tud tartósan a gép előtt ülni így mikor alkalomadtán odakerül és inkább gyorsan fellép myvipre megnézi az üziket stb így nem kell 23 emberrel beszélni azon a xar msn-en

2010. ápr. 6. 22:53
 2/12 A kérdező kommentje:

jo tudom hogy msnen nem lehet "járni".. de most hogy ott májvipen irogassuk a sok semmit.. fölösleges.. SZERINTEM..

igazából komolyan nem értem hogy akart megismerni..mert azért ha én ilyet irok valakinek.. akkor azt nem viccből irom..nem?

ti hogy vagytok ezzel?XD

2010. ápr. 6. 22:57
 3/12 anonim ***** válasza:
Hát a kis msn beszélgetés után simán elhívtalak volna randizni....Msn meg rossz mert mind a 2 fél tud egymásnak mindent mondani és nem látod a reakcióját ami fontos....
2010. ápr. 6. 23:06
 4/12 anonim ***** válasza:

Amúgy add meg az msn cimed én majd beszélgetek veled:D:D

előző voltam:D

2010. ápr. 6. 23:06
 5/12 A kérdező kommentje:
ird meg privibe te aztán felveszlek:D
2010. ápr. 6. 23:08
 6/12 A kérdező kommentje:
vagy valahogy.xD
2010. ápr. 6. 23:09
 7/12 anonim ***** válasza:
A myvipes randi nem komoly! Szerintem csak meg akar dugni. Ez nyers volt, de szerintem ez az igazság.
2010. ápr. 6. 23:11
 8/12 A kérdező kommentje:
háát nem tudom.:D nem úgy néz ki:D
2010. ápr. 6. 23:12
 9/12 A kérdező kommentje:

nah johwan én megyek.. majd azért az msned ird meg vagy valami:D

és a kérdésre még választ légyszii:D

2010. ápr. 6. 23:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok:D

Mostanában a srác ritkán jár fel msn-re szal sztem nem gondolta komolyan a dolgokat...lehet h jobb az iet még azelőtt elfelejteni h bármi komolyabb érzéseket okozna:S

2010. ápr. 10. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!