Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki nálatok egy szakítós randi?
A kérdés eleinte talán paradox lehet, de nem az.
Én arra helyezném a hangsúlyt, hogy ha az ember véget akar vetni egy párkapcsolatnak, akkor milyen módon teszi ezt?
Néhány kínálat:
"A" verzió:
- Felhívod az illetőt telefonon, hogy szeretnél vele találkozni, és ott mondani neki valami fontosat.
A kérdés erre irányul, hogy ezt milyen módon teszitek? Eleinte mikor találkoztok, beszélgettek kicsit, vagy kajáltok, és csak a végén közlitek a "nagy hírt", esetleg rögtön azzal fogadjátok, hogy vége?
További verziók:
"B" - Telefonban szaíktasz
"C" - SMS/Facebook üziben közlöd a hírt.
Kort és nemet legyetek szívesek írni.
Köszönöm előre is.
Még lemaradt egy "D" verzió is:
- Üzensz neki valakivel.
Én élőben szerettem volna szakítani az exemmel. Mindkét alkalommal leültettem valahova beszélgetni, mert azt gondolom, hogy ez fontos, lezárni szépen... Mindkét alkalommal lebeszélt, hogy megváltozik. De a második alkalommal, amikor ő játszotta a sértettet, olyanokat mondott el a szüleinek, amihez semmi közük, és megint csak én güriztem, hogy megváltozzak, ő a kisujját sem mozdította, annyira felhúztam magam, hogy felhívtam és szakítottam. Nem egy elegáns dolog, de nem bánom, nem akartam látni, nem akartam, hogy megint én legyek beállítva a rossznak, meg eleve több energiát nem érdemelt már meg az egész.
Az lett volna az igazi, ha elfogadja a döntésemet, én meg szilárdan tudom magam tartani hozzá. Nem kerteltem, szerintem senkinek az agyát nem jó húzni. Akivel szakítani akarok, azzal nem megyek még el ide-oda...
Személyesen szoktam. Felhívom, hogy találkozzunk, nem mondom, minek.
Olyan is volt, akivel neten, mert hónapokig nem találkoztunk volna és nem tudtam addig várni.
Alapvetően én is a személyesen történő szakítás híve vagyok, de ez függ a partnertől is. Az első barátommal például hiába próbáltam meg találkozót egyeztetni, szándékosan menekült előle, mert gondolom érezte, mire megy ki a dolog. Amikor sokadjára utasította el a találkozót, elegem lett, és neten keresztül szakítottam vele.
Egy másik párkapcsolatomnak szintén érdekesre sikerült a vége. Keresztülmentünk egy nagyon durva időszakon, ami után két hétig nem is kerestük egymást. Amikor végre találkozót beszéltünk meg, úgy mentem oda, hogy azt gondoltam, szakítás lesz, erre előállt azzal a dumával, hogy kezdjünk el újra randizni, ismerjük meg újra egymást, stb. Én meg csak pislogtam. Bennem nagyon megtört valami abban a két hetes mosolyszünetben, már nem éreztem őszintének ezt az egészet. De úgy gondoltam, legyen, próbáljuk meg... Lebeszéltünk egy randit, ahová hozott egy szál rózsát, elmentünk kajálni, aztán beültünk teázóba. Hiába próbáltam jól érezni magam, nem ment, hallgatag voltam, éreztem a törést. Rákérdezett, mi a gond, és akkor elmondtam, hogy nem látom értelmét a folytatásnak, nekem ez nem megy. Elfogadta.
Szóval érdekes volt, hogy nem szakítási szándékkal mentem oda, de mégis ez lett belőle. Sírva utaztam haza a metrón egy szál rózsával az ölemben.
27/n
Legutóbb sörözés közben szakítottak velem. Nagyon jól esett mit ne mondjak...
27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!