Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb nő, mint itt ez egy társkeresőről, miért nem vallja be még önmagának sem, hogy igenis felszínes és a legfontosabb egy jó külső egy pasiban?
Sajnálom uraim, de egy borzasztó gyarló, sekélyes értékrenddel rendelkező némber vagyok, ugyanis vizuális vonzalom (fénykép) nélkül egészen egyszerűen képtelen vagyok a vilàgot négy sarkàból kiforgató szerelemre lobbanni, hiába is minden pozitiv belső tulajdonsàg, értékek és a satöbbi... Tudom ez érthetetlen, hiszen a férfiak bàrkivel képesek őszinte, mély érzelmeken alapuló kapcsolatot kialakítani, tekintet nélkül arra, hogy az adott hölgy esetleg lenyelte a szomszèd 3 gyerekét, vagy èppen a nyári szünet tátong a fogai között... Tudom, az èn készülèkemben van a hiba. --- kérem kapcsolja ki készülèkét ---
(azért csak sikerült néhány szót összekaparni magamról). ;)
Sajnos az a tapasztalatom, hogy a társkeresőn a nők közül 90%-ban "selejtesek" vannak jelen. Van akinek az alakja is jó, de egy pici, de szembeötlő szépséghiba (sokszor nagy, rossz formájú orr) miatt egyáltalán nem vonzóak.
Ehhez képest az igényeik igen nagyok, szépnek hiszik magukat, és csodálkoznak, hogy a környezetükben nem akad "hozzájuk illő" férfi. Nem baj majd társkeresőn biztos akad valaki... Legalábbis ezt hiszik szegények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!