Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz lenne, ha 3-4 éve elfeledett ismerősömmel felvenném a kapcsolatot?
Van egy Hölgy akit még 21 évesen ismertem meg diákmunka keretén belül. Tök jól elvoltunk, éreztem, hogy többet jelentek neki, mint egy sima barát. Volt például, hogy felmentem a tetőre dolgozni ő meg szólt a csoportvezetőnek, hogy szeretne ő is feljönni a tetőre, mert ott jobban szeretne dolgozni és mindezt miattam tette. Meg volt olyan, hogy a raktárosok előtt tök hangosan szólt nekem, hogy kísérjem el WC-re.:D Sajnos akkor nem vettem a lapot pedig valószínűleg nem véletlenül akart kettesben elvonulni velem. Meg a cigiről is leakart szokni a kedvemért, sajnos nem tudott akkor, nem tudom ma is szívja-e. Egy ilyen igazi vadmacska nőről van szó, nagyon divatosan, szépen öltözködött és adott magára. Nekem tetszett a vadsága, a határozottsága és, hogy kb. leszarja ki mit gondol róla. Eltelt pár év és egy igazi bombázó lett belőle, megkomolyodott. Sokszor gondolok vissza a diákévekre, hogy vajon legalább miért nem kaptam le egyszer sem ezt a lányt, mért voltam olyan gyáva és félénk. Facebookon az ismerősöm maradt, onnan látom néha, hogy milyen szép nő lett belőle és mennyire csinos. Egyedülálló még mindig. Szerintetek hogy vegyem fel vele a kapcsolatot?
Hölgyek! Ti mit szólnátok, ha évek múlva felbukkanna egy diáktársatok aki többet jelentett nektek akkor, mint barát és elmondaná nektek személyesen, hogy akkor azon a munkahelyen évekkel ezelőtt szerelmes volt belétek? Szerintetek elmondjam ezt neki, hogy nem mertem akkor közeledni felé?
"Eltelt pár év és egy igazi bombázó lett belőle" / "onnan látom néha, hogy milyen szép nő lett belőle és mennyire csinos".
Végül is csak ezért vennéd fel vele a kapcsolatot? Eddig nagyon nem érdekelt. De próba szerencse, viszont ha nem naiv akkor leesik neki hogy csak ezért keresed....mert jó nő lett. És nem pedig a barátsága miatt. De ha egy olyan üzenettel nyitsz ahol nosztalgikus élményként írod le hogy ismertétek meg egymást akkor nagyobb az esély bármire mintha csak annyit írnál "szia mizu?".
Mr.Tökéletes:
Mint írtam már akkor is tetszett és szerelmes voltam belé, de neki ezt nem mondtam el. Azt gondolta, hogy nem érdekel és csak egy átlagos lány a szememben. Akkor is szép és csinos lány volt és most is az.
Ha felbukkana az a srac akivel evekkel ezelott szerelmesek voltunk egymasba akkor kb a nyakaba ugranek, igy konkretan:-)))
30/N
"Ilyen felfogással, mint a tied nem tudok azonosulni"
Ha fáj az őszinteség...akkor ne tegyél fel kérdést a saját magad által kreált problémáról ami évek óta húzódik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!