Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz lenne, ha 3-4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne, ha 3-4 éve elfeledett ismerősömmel felvenném a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Van egy Hölgy akit még 21 évesen ismertem meg diákmunka keretén belül. Tök jól elvoltunk, éreztem, hogy többet jelentek neki, mint egy sima barát. Volt például, hogy felmentem a tetőre dolgozni ő meg szólt a csoportvezetőnek, hogy szeretne ő is feljönni a tetőre, mert ott jobban szeretne dolgozni és mindezt miattam tette. Meg volt olyan, hogy a raktárosok előtt tök hangosan szólt nekem, hogy kísérjem el WC-re.:D Sajnos akkor nem vettem a lapot pedig valószínűleg nem véletlenül akart kettesben elvonulni velem. Meg a cigiről is leakart szokni a kedvemért, sajnos nem tudott akkor, nem tudom ma is szívja-e. Egy ilyen igazi vadmacska nőről van szó, nagyon divatosan, szépen öltözködött és adott magára. Nekem tetszett a vadsága, a határozottsága és, hogy kb. leszarja ki mit gondol róla. Eltelt pár év és egy igazi bombázó lett belőle, megkomolyodott. Sokszor gondolok vissza a diákévekre, hogy vajon legalább miért nem kaptam le egyszer sem ezt a lányt, mért voltam olyan gyáva és félénk. Facebookon az ismerősöm maradt, onnan látom néha, hogy milyen szép nő lett belőle és mennyire csinos. Egyedülálló még mindig. Szerintetek hogy vegyem fel vele a kapcsolatot?

Hölgyek! Ti mit szólnátok, ha évek múlva felbukkanna egy diáktársatok aki többet jelentett nektek akkor, mint barát és elmondaná nektek személyesen, hogy akkor azon a munkahelyen évekkel ezelőtt szerelmes volt belétek? Szerintetek elmondjam ezt neki, hogy nem mertem akkor közeledni felé?

2016. ápr. 18. 16:48
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ez egy lezáratlan fejezet az életemben.
2016. ápr. 18. 16:48
 2/16 anonim ***** válasza:

"Eltelt pár év és egy igazi bombázó lett belőle" / "onnan látom néha, hogy milyen szép nő lett belőle és mennyire csinos".

Végül is csak ezért vennéd fel vele a kapcsolatot? Eddig nagyon nem érdekelt. De próba szerencse, viszont ha nem naiv akkor leesik neki hogy csak ezért keresed....mert jó nő lett. És nem pedig a barátsága miatt. De ha egy olyan üzenettel nyitsz ahol nosztalgikus élményként írod le hogy ismertétek meg egymást akkor nagyobb az esély bármire mintha csak annyit írnál "szia mizu?".

2016. ápr. 18. 16:55
 3/16 A kérdező kommentje:

Mr.Tökéletes:

Mint írtam már akkor is tetszett és szerelmes voltam belé, de neki ezt nem mondtam el. Azt gondolta, hogy nem érdekel és csak egy átlagos lány a szememben. Akkor is szép és csinos lány volt és most is az.

2016. ápr. 18. 16:56
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

Ha felbukkana az a srac akivel evekkel ezelott szerelmesek voltunk egymasba akkor kb a nyakaba ugranek, igy konkretan:-)))

30/N

2016. ápr. 18. 17:03
 5/16 A kérdező kommentje:
Valahol én is úgy érzem, hogy örülne ez a hölgy, ha valahogy összefutnék vele a városban és elmondanám neki mit éreztem iránta akkor főleg, hogy független. Persze mindig bujkál bennem, hogy biztosan összejött volna már valakivel, ha akarna kapcsolatot. Meg mi van, ha emiatt esetleg teljesen elveszítem vele a kapcsolatot FB-on is és akkor elfelejthetem. Félek vajon hogy reagál, ha megtudja az igazságot.
2016. ápr. 18. 17:05
 6/16 anonim ***** válasza:
43%
Ha akkor nem volt hozzá elég bátorságod, akkor most mit akarsz? Hagyd békén, majd talál olyat aki nem évekig vár egy vallomással. Arról nem beszélve még a baráti kapcsolatot sem ápoltad évekig, mit vársz?
2016. ápr. 18. 17:09
 7/16 A kérdező kommentje:
6-os kösz. Ilyen felfogással, mint a tied nem tudok azonosulni és nincs is mit hozzáfűznöm, de köszi, hogy válaszoltál azért.
2016. ápr. 18. 17:11
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

"Ilyen felfogással, mint a tied nem tudok azonosulni"

Ha fáj az őszinteség...akkor ne tegyél fel kérdést a saját magad által kreált problémáról ami évek óta húzódik....

2016. ápr. 18. 17:14
 9/16 A kérdező kommentje:
Jó, elég lesz a hülyeségedből :)
2016. ápr. 18. 17:16
 10/16 A kérdező kommentje:
Esetleg valakitől még hasznos válasz? Nem úgy, mint ez az értelmes 6-os aki még privát üzenetben is zaklat a kérdésem miatt. Ilyen frusztrált őrülteket...durva.
2016. ápr. 18. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!