Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudok ismerkedni, hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok ismerkedni, hogyan?

Figyelt kérdés
kisvárosban élek. tipikus helyeket kérek.
2010. ápr. 6. 16:47
 1/9 anonim ***** válasza:
iwiw, myvip msn a legkönyebb
2010. ápr. 6. 16:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Üllői úton Újpest mezben
2010. ápr. 6. 16:50
 3/9 A kérdező kommentje:
De nem szeretnék otthon ülős kapcsolatot.:"D
2010. ápr. 6. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Elöször is elötem lévőhoöz:xDDDD Neked: Msn-t vagy skype-t ajánlom keress valami barátot aki közel lakik hozzád, beszélgess vele sokat, majd randi ;) menni fog
2010. ápr. 6. 16:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Na és az olyan msn címeket honnan szedjem össze? :O :""DDD
2010. ápr. 6. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha fent vagy az iwiwen ott van a lovehunter alkalmazás ott jelölgetheted kik tetszenek neked és, ha valakinek kölcsönösen tetszel, megnézed az adatlapját és tudsz neki üzit küldeni, aztán talit is megbeszélhettek... de nem is muszáj alkalmazást felvenni, összetett keresésben beírod, hogy nő, hány éves legyen egyedülálló, hol lakjon és írsz neki valamit. Ez a legegyszerűbb.
2010. ápr. 6. 17:53
 7/9 A kérdező kommentje:
lány vagyokxdddd
2010. ápr. 6. 18:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor bocs: a keresésbe férfit írj, de ahogy nézem elég fiatalka lehetsz, menj el bulizni, mozdulj ki a barátnőiddel fagyizni, vagy cukrászdába, vagy vásárolgassatok, vagy menj sétálni... Nem tudom igazából nekem hál'isten sohasem okozott ez gondot, pedig én egy pici faluban élek... és én is lány v.ok.
2010. ápr. 6. 18:11
 9/9 anonim ***** válasza:

(első válaszadó)

omg te ezt komolyan veszed mert írtam msn,myvip néz egy fiut myvipen (közel lakik) kivan írva myviphez az msn címe felevszed és készt istenem ehezz mértkell ilyen logika?

2010. ápr. 6. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!