Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ti amikor elég szexisr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti amikor elég szexisre veszitek az öltözéket, miért viselkedek taszítóan?

Figyelt kérdés

Amikor van valami program, főleg szabadtérire gondolok, ahol sok ember van és jó néhány nő elég vonzóan,szexisen jelenik meg, ha van, hogy eláll a lélegzetem tőletek és van merszem odamenni hozzátok, akkor miért menekültök,némák lesztek, ha köszönök nem reagáltok semmit. Miért?

Vagy csupán nézelődni vagytok, és nem akartok senki idegennel beszélni?

2016. ápr. 16. 18:48
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

A szexuális ösztön alatt azt értem, hogy egy férfinak ilyen csinos, szexi nő láttán beindul a fantáziája. De nem az lenne az első mondatom, és nem is az szokott, hogy jössz dugni babe? Jó a segged, kipróbálnám.

Hanem általában köszönök és kulturáltan közeledek hozzájuk, próbálnám "becserkészni", de szóra sem méltatják az embert.

Akkor jobb lesz ha ilyen helyre megyek, inkább az árusokat, meg a fellépőket bámulom, meg a telefonomat.

2016. ápr. 17. 11:58
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

És akkor mi van ha beindul? Nekem meg akkor indul be ha látok egy tábla csokit. Mégis vissza tudom fogni magam, és nem eszek meg 10 kilót.

Mi vagy te, egy állat? Az a baj, hogy nekem még a kanos kutyám is képes visszafogni magát ha rászólok, úgyhogy elég szánalmas itt picsogni, hogy jaj te szegény, beindultál.

A te gondolkodásod szerint a lányok vagy járjanak zsákban, vagy ha szexisen öltöznek akkor kötelességük széttenni a lábukat. Az eszedbe sem jut, hogy ha esetleg kaphatóak is, akkor sem biztos, hogy te pont bejössz nekik??

Ilyen mentalitással csodálkozol ha nem kellesz nekik?

2016. ápr. 17. 15:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Ja, értem mi a probléma! A nők szedik fel a pasit, akit akarnak, nem fordítva. Kifordult világban élünk tudom, nem is érdekelnek.
2016. ápr. 17. 15:55
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
valószínűleg csúnya vagy és azért menekülnek előled, ennyi. amúgy meg én nem azért öltözöm fel csinosan, hogy idegenek odajöjjenek hozzám beszélgetni. ez olyan hihetetlen?
2016. máj. 8. 12:19
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem hihetetlen, csak fura, hogy annyira félnek sokan egy amúgy fiatalos, ápolt férfitől, mint ha vmi csöves lennék. Én se vagyok taszító az amúgy sok nem vonzó nőkkel szemben, ha csinos, igényes akkor nem menekülök el, mint egy ijedős pic*sa.
2016. máj. 8. 12:28
 16/19 anonim ***** válasza:
81%
lol, nehéz feldolgozni a sikertelenséget, látom. ha valaki nem akar ismerkedni vagy nem veled akar ismerkedni, akkor már rögtön egy ijedős pi csa. ok.
2016. máj. 8. 18:13
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes hozzaallas. Főleg az hogy a kérdező csak a szuperszexis oltozeku csajokra bukik. Mi ez ha nem felszinesseg?

Valószínűleg én sem ismerkednék szuperszexis ruhában, mert ha valaki így tart dogosnek akkor valószínűleg csalódott lesz másnap a tunikamban és a sarumban látva.

Amikor a parommal 10.5 éve megismerkedtunk és első randi volt rajtam egy tok egyszerű cucc volt. Fekete gatya és egyszerű piros felső. Hiába nem voltam stiluskiralyno, mégis sikeres voltam nála.

Ma, 10évvel később sokkal jobban oltozom pedig azóta már ott tartok hogy napokon belül megszuletik a 3.babánk tehát azért az alakom nem olyan mint 20evesen volt... mégis...

Ja igen most is megneznek (vagyis most már inkább a nagy hasam miatt) de az utolsó terhesség előtt is megneztek mert szerintem nagyon nőies vagyok (pl sosem hordok nadragot) de ugyanúgy bambán néznék egy pasasra ha ismerkedni akarna. Mert a magassarkú és a csini ruha magamnak szól (esetleg a páromnak ha velem van) nem idegen pasiknak.

2016. júl. 1. 18:38
 18/19 A kérdező kommentje:

Akkor miért kérdezgetitek folyton, hogy ez meg ez bejön e nőkön, ez az outfit tetszik e nektek fiúk? Ha tetszeni akartok az embereknek, akkor szánalmas, ha nektek nem szimpi férfi megdicsér, rád köszön, kifejezi tetszését.

Főleg szórakozó helyen vagy forgatagban.

Én azt vettem észre a magyar nők elég ridegek, volt amikor külföldi csábítóan öltöző amúgy fejre nem vmi szép nőt megnéztem és észreveszik, tök lazán, viccesen mosolyognak vissza.

2016. júl. 2. 12:30
 19/19 anonim ***** válasza:
62%
Hidd el a 16 év alattiak kérdezik itt is hogy jujj ez bejon e a fiúknak. Huszonéves nő nem fog ilyet kérdezni mert a saját izlese alapján választ ruhát nem pedig kombinal hogy mi jöhet be a himeknek. Ilyen egyszerű.
2016. júl. 2. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!