Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi baja volt velem? 21L
A következő a helyzet. Elég régóta szemmel tartjuk egymást egy sráccal. Szemezünk, bámuljuk egymás, köszönő viszonyban vagyunk, ha megillantjuk egymást valahol, egymásra tapad a tekintetünk. Egy alkalommal sikerült beszélgetnünk, amit én kezdeményeztem. A megérzésem nem csalt, mert egy jó srác. Kis kedves, aranyos, bár kissé félénk is volt.
Kb. két hete, de talán már több is bementünk egy bárba. Meglepetésemre ő fogadott minket. Ugyanis ott dolgozik. Na most. Furcsállottam, hogy míg máskor, szinte az esetek 100%-ban bámul meg minden, most pont ellenkezőleg viselkedett. Mikor kijött hozzánk, kerülte a velem való szemkontaktust... Ha viszont messzebb állt, már nézett, figyelt félszemmel, kissé zavartan, idegesen. De amint az asztalunkhoz "vetődött", megint csak még véletlenül se nézett a szemebe, gondolom direkt. Olyan fura volt, hogy mikor az én kezembe adott is oda egy poharat, se nézett rám... Mikor hozzászóltam, olyan kis megszeppenve válaszolt és odébb is állt. Mondanom sem kell, hogy nem volt túl jó érzés, mert nem értettem, hogy miért ilyen...Kissé nehézkes volt a kommunikáció köztünk, mikor beszélgettünk, úgy tűnt, mintha félne, de nagyon aranyos volt, még flörtölt is (itt az egyszeri beszélgetésünkre célzom, ami a báros szitu előtt történt).
Kicsit olyan érzés volt, mintha zavarta volna, hogy ott vagyok... A közvetlen közelében levegőnek vett...lesütötte a szemét... Viszont mégis figyelt...
Csak tudni szeretném a viselkedésének a lehetséges okát, amit tudom, hogy csak tipp lehet...
Velem olyan is volt már, hogy valaki tetszett a társaságban és alig (vagy egyáltalán nem) szólaltam meg, nem is néztem arra. Ez talán azért van, mert minden megnyilvánulást túl kockázatosnak ítéltem meg. :D
Meg annyira erőltettem a "kivárást" (hogy legyen egy megfelelő "alkalom"), hogy elszállt bármi esély.
Én mindig azt szoktam mondani, hogy egy férfi nem ilyen bonyolult, szerintem nem akar semmi komolyat, akkor nem lenne ilyen, hanem ennél azért egyértelműbb.
A mostani barátom is félt sokmindentől, mikor velem próbált kezdeni, de sosem volt ilyen, nem nyomult az tény de eléggé egyértelmű volt a dolog:D Meg azért így is ő kezdeményezett.
Szóval a nők ilyen komplikáltak csak, a férfiak egyszerűbbek sokkal ilyen téren, nem kezdenek el játszmákat játszani. Aztán persze kivétel erősíti a szabályt. Csak nehogy az legyen, hogy csak azért nézett, mert te is nézted, és kicsit félreértetted.. :D Én a helyedben kissé hűvösen, de természetesen viselkednék a továbbiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!