Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kerülitek el a smalltalk-ot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kerülitek el a smalltalk-ot?

Figyelt kérdés

Hosszabb kihagyás után az utóbbi hetekben, az interneten már több lánnyal is sikerült megismerkednem, de pár nap után kifogyunk az érdekesebb témákból, és átmegy smalltalk-ba a beszélgetés.

Igyekszem fenntartani a kommunikációt (de nem is túlzásba vinni, hogy ne tűnjek needy-nek), érdekes témákat felvetni, érdeklődni, de az idő múlásával úgy érzem egyre egyoldalúbb a dolog, nehézkes, és kissé erőltetett ("milyen napod volt?"). A másik fél 20-30 percenként válaszol csak, este köszönés nélkül eltűnik, pedig előző nap, pár tucat sorral azelőtt még azt írta, hogy mennyire bejövök neki.

Túl sokat vártunk a személyes találkozóig(hét közben nem érünk rá a munka miatt)? Vagy egyszerűen más az érdeklődésünk, és nem is érdemes ezt erőltetni? Vagy ez természetes, és élőben jól elleszünk?

24F

2016. ápr. 13. 22:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Needy? Inkább desperate.
2016. ápr. 13. 22:22
 2/12 A kérdező kommentje:
igaz, de egyre megy :)
2016. ápr. 13. 23:28
 3/12 anonim ***** válasza:
64%
Én is ugyan így járok a lányokkal. Szerintem ők úgy állnak hozzá, hogy lesz ami lesz alapon ők megadják neked a lehetőséget, hogy elkápráztasd őket. Persze ez csak akkor menne ha mi lennénk Bradlye Cooper és Superman egyben és itt vége is a történetnek.
2016. ápr. 14. 00:06
 4/12 anonim ***** válasza:

20-30 percenként válaszol és köszönés nélkül eltűnnek....

Szerinted?

Nem érdekled őket, egyszerű ez mint az 1x1.

Akit érdekelsz az fog érdeklődni, kézdezgetni, és nem tűnik el köszönés nélkül. Tudom mert volt benne részem nekem is.

2016. ápr. 14. 00:59
 5/12 anonim ***** válasza:
53%
Udvariasságból válaszol. Le se szar. És ne használj olyan kifejezéseket, melyeknek nem ismered a jelentését!
2016. ápr. 14. 09:12
 6/12 A kérdező kommentje:
Az első pár nap egész jól eldumáltunk, és szinte mindig ő írt rám mindig. Egy rakat pozitív jelet visszaigazoló jelet adott.
2016. ápr. 14. 09:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Na meg jó lenne, ha tanácsokat is adnátok, ha most ezzel a lánnyal nem is jön össze, a következőnél ne fussak megint ebbe bele. Lányok válaszára is kíváncsi vagyok.
2016. ápr. 14. 10:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem érted miről dumálunk....

Ez nem tőled függ.

2016. ápr. 14. 12:47
 9/12 A kérdező kommentje:
up, lányok ti is írjatok valamit.
2016. ápr. 14. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:
#9 Fúj a szél.
2016. ápr. 14. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!