Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha megcsókoltok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha megcsókoltok egy lányt ( kétszer egymás után), és mindkét alkalommal a lány szakítja félbe, meg megkérdezi, hogy ez mi volt, akkor utána előfordulhat, hogy haragszotok rá/kerülitek?

Figyelt kérdés
Mert velem ez történt. Azóta nem áll velem szóba. :/
2015. márc. 1. 09:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, megöljük magunkat :DD
2015. márc. 1. 09:52
 2/10 anonim válasza:
Eggyutvagytok?
2015. márc. 1. 09:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk együtt.
2015. márc. 1. 09:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé komolyan csalódott lennék. Szerintem ha kétszer is megcsókolt akkor elég egyértelmű, hogy mit akar tőled (minimum szexet, de legalábbis bejössz neki nagyon). Namost csók közben megkérdezni, hogy "ezmivolt?" eléggé komolyan hangulat gyilkos dolog, és komolyan csalódott, mert "nemegyértelmű???"

Nem fog próbálkozni valószínűleg többet. Ugyanis ennél egyértelműbben nem tudja kifejezni, hogy bejössz neki. Ha ezek után sem világos.... háááát...

Egyszóval szerintem letett rólad és meg is tudom érteni. Én is kerülnélek ezek után mint a pestist.

2015. márc. 1. 09:59
 5/10 A kérdező kommentje:
:(
2015. márc. 1. 10:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Igen úgy venném, hogy ebből semmi nem lesz így hagynám.
2015. márc. 1. 10:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Te vagy a lány? Ha igen, miért állítottad le?
2015. márc. 1. 10:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért, mert tudta, hogy nekem is tetszik, és a csók előtt is már kétértelműen viselkedett: hol szájra puszit adott, hol meg került, meg nem válaszolt az üzeneteimre, távolságtartó volt.
2015. márc. 1. 10:28
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha kell neked ő akkor hozd helyre.

Szerezd meg, stb...

Hagyj neki üzenetet: Minél hamarabb találkoznunk kell, nagyon nagyon fontos, sürgős. Vagy valami ilyen szöveggel. De semmit ne mondj az okáról. Férfiagy ettől bepöccen, ha nem érti mi van, és miért ilyen fontos, megöli a kíváncsiság is, szóval igen komoly esélyed van arra, hogy találkozó lesz!

És utána te lépj de határozottan. Csókolj te! Aztán kérdezz rá, hogy szeret e és akar e téged!

Esélyes, hogy ilyesmit akar.

Szóval egy határozott érett huszárvágással szépen tedd sínre a szerelmi életedet.

Két csók után ugyanis már nem lutris kérdés, hogy bejössz e neki nem kell lefutni a tapogatozó köröket. Kenyértörésre vinni a dolgot és el van intézve :)

Sehol nincsen leírva, hogy mindenkinek boldognak kell lenni, csak az, hogy boldog lehet ha akar! A boldogság meg a bátrak kiváltsága.

2015. márc. 1. 10:33
 10/10 anonim ***** válasza:
A kommentek alapján a srác sem teljesen normális/korrekt... de azért a te reakciód sem semmi. Meg lehetne kérdezni értelmesen is, hogy "most miért csókoltál meg, ha előtte kerültél? Szeretném tudni". Ahelyett, hogy "ez mi volt?"... lehet, már csak azért sem akar veled semmit, mert debilnek tart. "Mi az, hogy ez meg mi volt? Azt se tudja a hülyéje, hogy mi a csók?".
2017. nov. 15. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!