Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van?
Egy csomo cikket olvastam arrol, hogy mik a jelei, ha egy lany kerult a baratzonaba. De olyankor mi van, amikor a pasi egy ilyen jelet se mutat.
Nem beszel mas lanyokrol, sot inkabb azt mondja, hogy nem talal erdekes csajokat, de velem sok idot tolt.
Amikor szorakozni megyunk nem nez meg mas csajokat, vagy legalabbis ugy csinalja, hogy nem veszem eszre stb
Inkabb ugy viselkedik, mint akinek tetszem. Megerint, arcomon is, hatamat. Segit nekem, es annak ellenere,hogy sajat bevallasa szerint nem szereti az embereket, mert hulyek, megis velem tolti a szabadidejet.
Amikor azt mondta, hogy a randizas teren a lany megkozelitesen kellene dolgozni,gyakorolni, azt javasoltam neki, hogy akkor talan nem kettesben kellene klubbokba jarnunk, mert mindenki egy parnak gondol, akkor gyorsan visszavette a dolgot, hogy o nem is akar kapcsolatot, meg inkabb otthon fogja tolteni az idejet videojatekkal.
Szoval ez most mi? Nem baratzona, pl szombaton szinte vibralt korulottunk a levego, de nemis jarunk egyutt.
Hogy lehet ebbol tovabb lepni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!