Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit néz meg egy fiú először egy csajon?
arcát,haját,lábát,fenekét,mellét
vhogy ilyen sorendben sztem(16f)
Én először fenekét, lábát, aztán cici, végül pofi, lentről felfelé megyek :)
Legyen feszes, kerek, ne lapos.
Én az arcát nézem meg először, szerintem az a legfontosabb, ha a külsőről beszélünk. Az öltözködésről annyit, hogy én mostanság pont az egyszerű öltözködésű lányokra figyelek fel, mert elég sokan követnek valamilyen divatot. Amúgy nekem nem számít igazán az öltözködés, számomra egy lány mástól tud feltűnő lenni.
Üdv
Én mindenképp az arcát,aztán jöhet a többi.
Ha van egyénisége a lánynak sokkal többet ér.Nem kell mindig a legújabb divatot követni,meg úgy telepakolni magad,hogy ki se látszódj belőle. Szeretem a szolidabb öltözködésű lányokat,ami ugyanúgy lehet nőies.Nekem több lány tetszett már meg télen,pedig aztán nyakig kabátban vannak akkor.Hétköznapokon öltözz úgy ahogy neked kényelmes. Egy mosoly mindennél többet ér.:)Valakinek így is feltűnhetsz.(21f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!