Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » R. Ib@nc az aki első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

R. Ib@nc az aki első randin lefekszik a sráccal?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 10. 20:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Nem, a rib.nc a prostituált.

Attól, hogy valakivel lefekszel első, nem leszel rossz lány. Ha mindenkivel lefekszel, akkor esetleg már meg lehet szólni.

2016. ápr. 10. 21:17
 12/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem
2016. ápr. 10. 21:18
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
dicséret? nem.alapesetben felőlem mindenki azt csinál amit akar. de én pl úgy gondolom, hogy az ilyen dolgokhoz két ember szükséges. és a szememben férfi sem menő és király,mert lefeküdt valakivel kapásból.
2016. ápr. 10. 21:18
 14/20 anonim ***** válasza:
38%
Mondjuk én visszautasítanám elsőre és átgondolnám, hogy szertnék-e még valamit tőle. Ha nekem elsőre eldobja magát akkor másnak is könnyen megtenné vagyis erkölcsieg nem túl magas szinten van és simán megcsalna és nem lennéne morális kételyei.
2016. ápr. 10. 21:19
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

És még enyhén fogalmaztál.

Súlyos tévelygések vannak a mai fiatalok fejében.......ű

X/F

2016. ápr. 10. 21:27
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
A kérdésből nem derül ki, hogy az első randi előtt milyen hosszú és "mélységű" ismeretség állt fenn a két fél között. Így nem lehet a kérdésre válaszolni.
2016. ápr. 10. 21:34
 17/20 ~OnLány~ ***** válasza:
94%

Ha először találkoztak és összehoztak egy randit,majd lefeküdtek..akkor talán.

De ha előtte mondjuk barátok voltak,vagy gyerekkori ismerősök és úgy feküdtek le a randin,akkor nem hiszem.

Csak tényleg gáz,hogy mindig a nők a ri_bancok emiatt,bezzeg a fiúk bármit megtehetnek,állandóan ez megy.Ők miért nem lehetnek azok?Ők is engednek a csábításnak és kiélik magukat.

2016. ápr. 10. 21:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem, nem tehetnek meg. Az olyan csávó is pontosan olyan primitív ösztönlény, mint a csaj.

2016. ápr. 10. 21:49
 19/20 ~OnLány~ ***** válasza:
Pontosan!
2016. ápr. 10. 22:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Azért ezt így nem lehet kapásból kijelenteni. Én nem mondanám, hogy r.ib@nc, pedig nőből vagyok és nem egy nagy kalandor, mert 15 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal és előtte mindössze 2 másik pasim volt, tehát akár még fap.nának is lehetne kis túlzással nevezni engem. Úgy gondolom, hogy ha egy felnőtt nőről van szó (felnőtt alatt húszas évei közepén járó nőről van szó, nem pedig önmagát baromira felnőttnek tartó 16os csitriről) és egy mámoros buli után egy pasi mellett ébred, akkor na bumm, ilyen gyakran előfordul manapság, szerintem nem k.urv_@, csak engedett az élvezeteknek. Vagy ha rég ismeri a srácot, de randizni először voltak és akkor meg is esik a dolog, arra is azt mondom, hogy nem r.ib@nc, csak nem akart sokáig sz@r@kodni.
2016. ápr. 11. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!