Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon könnyelmű egy nő ha első randin lefekszik a fiúval?
jajj! NEm a középkorban élünk! Ismerem az ilyen csajokat már ha csaj az illető, többször tette már szét a lábát az ilyen mint evett a szájával! :D
Első randinál túlzás ez!
Nálunk még randi se volt, csak egy buli amiből egy éjszakás (megbeszéltük, hogy az lesz) kaland lett. Aztán még egy éjszakás, meg még egy éjszakás.
Ez 2009 őszén volt azóta is együtt vagyunk, 3,5 éve vagyunk házasok. Szeptemberiek az ikreink:)
Szóval lehet, hogy könnyelmű (én annak tartottam magam), de ettől még lehet abból egy nagyon tartós kapcsolat.
#2 nek válaszoltam egyébként a 4es vagyok! :D Tudtam h lehúzzák! Igen igaz nem a középkorban élünk csak egy nagyon felgyorsult világban! Ezzel csak egy nagy BAJ van, hogy nem tudják egyesek hová sietnek annyira csak robot pilóta üzemmódba repülnek mert hát ezt a generált sz*rt látják!
Nemcsak erre igaz ez természetesen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!