Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoljak erről a lányról?
Van egy lány, akit régebb óta a társaságba tartozik.
Egy bulin ő kezdeményezett, megadta a számát, én pár napra rá, következő hétvégére elhívtam randira. A randit alapos okkal aznap reggel lemondta, és felvetette, hogy inkább máskor kéne találkoznunk. Majd megbeszéltünk még egy randit, egy hétre rá, és azt is lemondta, majd írta, hogy máshol, más körülmények között kellene találkoznunk. Nekem is van büszkeségem, ez egy picit kellemetlenül érintett, de kitartó vagyok és elhívom még egy utolsó randira... Ha pedig beszélek vele mondjuk Viberen, akkor tőmondatokban válaszol csak. Lehetséges, hogy megtörne a "jég" ha végre tényleg rászánná magát a találkára.
Én hanyagolnám a helyedben meg az amit az 1es ír azzal is egyet értek. Ha egy csaj tőmondatokban válaszol akkor nem nagyon érdekled. Sőt ha igazán érdekelsz egy nőt akkor rád fog írni magától stb.
Ez a randi lemondogatás pedig a másik... onnan tudom hogy volt nekem is milliméterre ugyan ilyen kalandom.
Hát nézd lehet tévedek nyilván de azért nem találkozik veled mert bizonytalan valamiben. Vagy magában vagy benned vagy mindkettőben :D Olyan nincs hogy kétszer előre egy hétre megbeszélt randit le kelljen mondania valakinek, ha belegondolsz kicsit te is belátod szerintem. Két eset van, az egyik h minden fontosabb neki nálad, a másik amit mondtam hogy teljesen bizonytalan nos egyik sem jó nem de ?
Az pedig hogy logikusan mint beszélsz meg vele nem számít mert nőből van és úgy is azt csinálja amit érez...
Na mindegy azért sok sikert.
Ne csinálj magadból hülyét!
Írd meg neki, hogy meggondoltad magad és hagyjátok az egészet a francba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!