Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajozós tippek MSN re? (info lent)
Figyelt kérdés
tud valaki mást azon kívül hogy milyen szép...2010. ápr. 5. 19:49
1/7 anonim válasza:
Hát, beszélgess el vele naponta 1-2 órát persze ha vevő rá. Beszéljetek ki mindent kezdeményezz te! aztán jöhetnek lassan-lassan a smájlik ;) (L) (K) puszaa hasonlók, aztán bókolj neki, majd hivd el randizni. Nekem az utolsó résznél vannak problémák :S:D
2/7 A kérdező kommentje:
írom neki h puszi de arra nemír...:S:S
2010. ápr. 5. 19:52
3/7 anonim válasza:
Én legalábbis abba untam bele, hogy akár csak egy 10 percre jelentkeztem be, de rögtön már rám írt egy fiú. Ez nálam már sok volt, és voltak olyan kínos csöndek is amikor inkább azt írtam, hogy kimegyek inni, csak hogy legyen vmi változás... A puszi küldés meg attól függ végülis mennyire érzékeny a lány...lehet h nem jössz be neki, és azért nem írja vissza..az is lehet h fél visszaírni. Én a helyedben (női gondolkodással) megvárnám amíg a csaj ír rám..akk csak van esélyed nála. sok sikert :) 16/L
4/7 anonim válasza:
Sztem az tetszik a legjobban egy csajnak ha amikor bejelentkezik egyből ráírsz ...így azt gondolja h fontos vagy neki (Vagy csak unatkozol xd) viccet félretéve ha bármit is érzel iránta valld be neki folyamatosan ,mert az nem jó ha gyötröd magad . Mondjuk köszönj (K)-val Az beválik...
5/7 anonim válasza:
Minek msn-re? Élőben valahogy jobb... Meg értelme is több van.
6/7 anonim válasza:
csajozási tanácsadást vállalok, msn-re is akár, írj privát mail-t
7/7 anonim válasza:
Küldj neki 10 másodpercenként rezgőt, ezt csináld 15 percig, majd gépeld be neki a spanyol himnusz teljes szövegét és a Háború és Békét. Ha ez megvan, írd oda neki: "Windows Vista, baby". Tuti siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!