Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti járnátok egy mesterrel?
Figyelt kérdés
Megszállottja vagyok az ősi Japán kultúrának. Hasonlóan élek mint egy szamuráj. Van konkrét gyűjteményem is, különböző fegyverekből. Több japán küzdősportot is űzök hosszú évek óta.
Mellettem elvárás a fegyelem és a tisztelet.
Mennyire zavarna ez titeket ?
2016. márc. 29. 19:12
1/7 anonim válasza:
Mazochista, lábfetisiszta, feminista vagyok. A tisztelet és fegyelem nálam is elvárás, de ha lábtöpörítés nincs, akkor felejts el. :D (csak vicc)
2/7 anonim válasza:
fegyelem/tisztelet/elvárás <--- erre vágyik minden nő
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
A megszállotság/fegyelem és a tisztelet elvárása számomra nagyon nem szimpatikus.
6/7 Mumusan válasza:
Engem nem zavarna, ha szeretve érzem magam.
7/7 anonim válasza:
Nem szeretem az olyan embereket, akik elvárják, hogy tiszteljék őket. Azt ki kell érdemelni és akkor automatikusan megkapod. Egy kapcsolat amúgy a kölcsönös tiszteleteb alapul. A fegyelem mit jelent? Önfegyelem? Az oké. Vagy elvárod, hogy engedelmeskedjek neked? Az nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!