Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt velem? Nyáron rengeteg csajjal kavartam, előtte is rengeteg csajnak bejöttem, mostmeg nyár óta egy csajom nemvolt:S ésnemtudom mit csináljak:S mostmár nemmegy az ismerkedés egy nyári csalódástól.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 20:51
11/20 anonim válasza:
decemberbe' 40
de egyébként azon is múlik hogy hol laksz, mert ha pl valami faluban akkor ott nem mindig nagy a választék
12/20 A kérdező kommentje:
te meg hülye vagy..
2010. ápr. 4. 21:01
13/20 A kérdező kommentje:
utolsónak igaza van.
2010. ápr. 4. 21:01
14/20 anonim válasza:
eee
örülj hogy kaptál válaszokat. és igen, a lakhelytől is függ, mert mucsaröcsögén nincsenek pamela andersonok
15/20 anonim válasza:
és te sem vagy egy david hasselhoff
16/20 anonim válasza:
Nem történt veled semmi. Nyáron rengeteg csajjal kavartál, hát nyilván azért, mert akkor jártál el bulizni ^^ Vagy nyaralni voltál, vagy akármi....Most suli idő van, nem bulizol annyit, nincs annyi szabadidő...... ennyi :)
Nem veled van a probléma. De nyugi nemsokára megint itt a nyár, kezdődik minden előröl.
17/20 A kérdező kommentje:
de sajna most is járok nagyon gyakran bulizni, de ezek a bulik nagyon értékétvesztettek, és én vagyok a hibás , mert nem szoktam kezdeményezni, meg félénkebb vagyok ilyen témában , de ennek megvan a gyermekkori oka sajnos, és nemtudok változtatni rajta.
2010. ápr. 4. 21:35
18/20 anonim válasza:
és van olyan ember akit úgy legalább látásból ismersz és tetszik? vagy az sincs? mert ha nincs, ne keresd hanem majd jön magától
19/20 anonim válasza:
végigmentél má az összes csajon a faluba..:))
20/20 anonim válasza:
Most így télen sokat kellett fűteni. Nem lettél ettől meleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!