Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetségse, hogy egy hiresebb ember az interneten keressen barátnőt?
Elég furcsának hangzik.
Ki az illető?
Igen, nem egy ilyen eset volt már.
Amúgy nem biztos, hogy ő. Én éppen ma a Blahánál láttam egy elég túlsúlyos nőt, és hangja, hangszín, hangsúly, stílus, totál olyan volt, mint a Falusi Marianné.
Nem kizárt, bár furcsának tartom, hogy személyes ismerkedéssel nem talál barátnőt. Az igaz mondjuk, hogy nem lehet valami rengeteg szabadideje erre, koncerten meg bulikban pedig igenis el tudom képzelni, hogy a csajok 95%-a legalább valamilyen szinten a pénzére hajtson, vagy a hírneve árnyékára. Vagy elvakult rajongó, aki abba szerelmes, akinek a média mutatja, és nem abba, aki ő valójában.
Azért vigyázz, mert engem pl. kétszer is bejelöltek álfacebookon egy török énekes (Tarkan) nevével, de hamar lebuktak, mert az egyik totál nem beszélt angolul (ő egész jól beszél), és olyan képeket küldött, amiket elsők között dobott ki a google és pár nappal azelőtt ugyanazokat posztolták az egyik rajongói oldalán is, mikor friss képet kértem, egy újabb ilyet küldött, és minden áron a puncimról akart képet, mikor pedig magyarul beolvastam neki, jó cifrán, letiltott. Hál' isten mert így megspórolta nekem a fáradságot, hogy én tiltsam. A másikat megkérdeztem miért jelölt be, fél napig nem írt vissza, pedig látta, őt én tiltottam.
De ha a hangja stimmel, és esetleg tud egy-két friss képet is küldeni, akkor akár még ő is lehet. Ki tudja. Ha ő az, és bejöttök egymásnak, mázlid van. Ha nem, hát ez van... de abból amit írtál, akár még szerencséd is lehet. Előfordul, hogy ismert emberek is próbálkoznak netes társkereséssel. Ha már addig juttok, kérj pár személyes infót, vagy lehet magától is elejt ezt-azt, és akkor kiderül.
De mondd csak, neked önmagáért tetszik?
21n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!