Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok kiábrándulnátok valakiből, ha valaki tépőzáras cipőt hord, mert nem nagyon tud cipőt kötni?
Figyelt kérdés
Nem rég tértem át a tépőzáras cipőkre, mert elegem lett a fűzősekből, nem is tudok olyan jól cipőt kötni és a legrosszabbkor oldódnak ki. Még sose randiztam tépőzáras cipővel és kialakult ilyen sztereotípia, hogy gyerekesek. Nem soká fogok randizni és kicsit tartok attól, hogy a cipőm egy szálka lesz a szemében.2016. márc. 28. 17:25
11/13 anonim válasza:
Ha egy 10 erc alatt megtanulható dolog miatt inkább tépőzáras cipőt hordasz komoly bajok lehetnek veled.
12/13 anonim válasza:
Lol ha jol nez ki tok mind egy azt mondja....
Igen ha jol nez ki valaki akkor akar meg oregeket is bogdoshet bottal hobbibol, el van nezve mert jol nez ki....istenem
13/13 anonim válasza:
A cipőre értettem, nem az emberre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!