Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Korai lenne 6. randi után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai lenne 6. randi után a csók 30 évesen?

Figyelt kérdés
30 éves nővel ismerkedek. Már 6. Randin voltam tegnap. Úgy éreztem Hogy most mehet egy kis csók. Így a végén meg akartam csókolni de elfordult azzal hogy még korai mert ő szereti nagyon megismerni a másikat és hogy ne siessünk. Kicsit néztem hogy mi van itt. Ez korai lenne........?
2016. márc. 26. 13:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
40%

nincs ezzel semmi baj.

#1 az, hogy érett emberek még nem jelenit azt, hogy első randin dugni kell!

2016. márc. 26. 14:31
 12/22 anonim ***** válasza:
94%

Gratulálok, hogy neked egy csók = a dugással! Nagy bajok lehetnek nálad az tuti!

2016. márc. 26. 14:48
 13/22 anonim ***** válasza:
52%

Ja..Ne kapkodjatok, ráértek. Még csak 30 éves vagy.

Én a volt párommal a hatodik "randin" már együtt voltam, szexeltünk...stb

Az első randin csak ujjaztam.

2016. márc. 26. 14:52
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

Nem korai.

Nem biztos, h gáz van a csajjal, lehet, hogy "csak" több vasat tart a tűzben és majd akkor vall színt, amikor a másik pasival már kiderült, h lesz-e valami. De csak lehet.

2016. márc. 26. 14:56
 15/22 anonim ***** válasza:
Nem igazán. De tudod ez is olyan, hogy egyénenként változhat. Biztos van,aki első randin csókcsatát vív...a másik pedig csak a 10. alkalommal jut el idáig.
2016. márc. 26. 15:19
 16/22 anonim ***** válasza:
#12 nálad is te fogyatékos, ha nem tudsz szöveget értelmezni. Olvasd el még van 15x, talán leesik mire utaltam.
2016. márc. 26. 16:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az is lehet, hogy "több vasat tart a tűzben"... Szerintem egy egészséges szexualitású 30 éves nő a 6. találkozóra bőven el tudja dönteni, hogy vonzódik-e az adott férfihoz vagy sem. A csók/testiség pedig igenis része a megismerés folyamatának. Ez persze nem azt jelenti, hogy valaki "k_rva" (ahogy azt kaptam privátban:)), hiszen nem fűvel-fával kell csókolózni/lefeküdni. 30 évesen pedig már lehet annyi tapasztalata/ön-és társismerete az embernek, hogy gyorsan tudjon szelektálni, akár már néhány beszélgetés után is.
2016. márc. 26. 16:43
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem korai, de nem is kései. Nincs rá szabály, hogy hanyadik randin kell megtörténnie. Akkor van itt az ideje, amikor MINDKÉT fél úgy érzi, hogy ő szeretné a csókot.
2016. márc. 26. 17:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Ne már!

Nem tizennégy évesek vagytok!

Ez időpazarlás. Ha nem jó a szex, egy csomó időt elpazaroltatok. Ennyi idő után már bőven belefér egy csók, sőt a szex sem korai.

Szerintem nem jössz be igazán a nőnek.

2016. márc. 26. 17:29
 20/22 anonim ***** válasza:

Korai???? Inkább késői. Ha valaki bejön, akkor már az elsőn is lehet. De ha a másodikon sem történik semmi, az már nekem gyanús.

31n

2016. márc. 26. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!