Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jót jelent ha akar még találkozni?
Figyelt kérdés
Félénk pocakos nem helyes pasi vagyok, aki határozatlan is. Emiatt 30 évesen még sosem volt senkim.
Most interneten megismerkedtem egy nagyon csinos nővel. Barátaim szerinte felejtsem el, mert ilyen 10/8- as nő és kizárt hogy egy ilyen pasival szóba álljon.
Nem is hiszem el és most sem hiszem el.
Viszont tegnap volt a randim és bizony mondta a végén hogy még találkozhatunk és utána is beszélgettünk. Hogy lehet ez? Lehet csak kamuzik :(
2016. márc. 24. 10:48
1/3 anonim válasza:
miért kamuzna? inkább igent mondtál volna neki,hát sajnállak
2/3 anonim válasza:
Képzeld még olyan nők is akadtnak széles e világon akiknek az olyan tipusú srácok jönnek be mint te. A barátaidra ne halgass, csak irigykednek. Nem is értem miért kellene feladni a start előtt..Ha nem jön be akkor nem jön be, az élet megy tovább, nem csak egy nő van a világon. Gondolj csak bele. Ha nem sikerül, tapasztalatot szereztél, legközelebb jobban fogod tudni mit mondj a hölgynek, viszont ha meg se próbálod, azt csak sajnálni tudod majd.
3/3 anonim válasza:
te is találkoznál vele? Növessz tököket ember és végre hívd el valami menő programra :) ismerd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!