Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért hívott el, ha nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hívott el, ha nem is akar találkozni?

Figyelt kérdés
Múlt pénteken egy buliban megismerkedtem egy sr
2016. jan. 21. 17:58
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, véletlenül elküldte. Tehát m3gismerkedtem egy sráccal, sokat beszélgettünk, táncoltunk is, és elkérte a számomat. Másnap felhívott, hogy megkérdezze a vezetésknevemet és facebookon folytassuk, azóta chatelünk minden nap. Vasárnap felvetette, hogy találkozzunk, de eleve egy késői időpontot (most szombat) ajánlott fel. Most lemondta, de szólt, hogy jövőhéten jó lesz. Ez nem furcsa?
2016. jan. 21. 18:00
 2/4 anonim válasza:
Szerintem abszolút nem furcsa, van olyan, hogy az embernek közbejön valami. És azóta hogy lemondta beszéltetek face-n?
2016. jan. 22. 11:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Beszélünk, de nem hozza fel, hogy pótoljuk a találkát.
2016. jan. 25. 21:42
 4/4 anonim válasza:
Te is kezdeményezhetsz :-) próbálj meg óvatosan rákérdezni.
2016. febr. 8. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!