Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap randiztam volna 1. -nek egy pasival, viszont csak úgy akar velem találkozni hogyha iszik. Mi lehet az oka?
Baratnom azt mondta hogy felenk, ezek szerint. Tegnap felhúztam magam és beolvastam neki.
Miert akar mindenféleképpen inni?
Én mondtam neki, hogy innom nem szabad. Kocsival lett volna. Ha iszik hogy megy haza? O be akart rugni rendesen.
Tegnap beolvastam neki, es elkoszontem tole. Viszont most kicsit furdal a lelkiismeret.... Irjak ra es kerdezzem hogy mi az oka hogy fel? Vagy fel egyaltalan? Lehet annyira megalazta 1x egy lany hogy nem mer talalkozni? Nem tudom. Irjak rá? Jah es amit utoljára írtam neki, arra nem reagált. Hivtam tegnap sokszor, nem vette fel, de ertelmetlen kifogásokat mondott hogy miert nem veszi fel. Irjak neki? Nem akarom veszni hagyni. :(
Vakrandi lett volna. :)
Es mondta hogy csak akkor iszik ha en is. De nekem nem szabad innom. Es akkor mondta hogy hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!