Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit mondjak neki? Én 13/l Ő 17/F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Én 13/l Ő 17/F

Figyelt kérdés

Van egy fiu 17 én 13 és nagyon bejön valószinüleg énis neki mert voltmár h buszon befeküdtem az ölébe mindig mosolyog rám..

Összeszeretnék vele jönni de nem tudom hogy hogyan..

Amikor látott h elszivtam egy szál cigit akkor mondtam h ne mondja anyumnak és akkor mondta h ad nekem mást amiért nem kerülök bajba.. Egyszoval h szo*pjam le.

Mit mondjak neki?Nagyon nagyon bejön és szerelmes vagyok belé..

2010. ápr. 3. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Gyúrjál még erre... sajnos annyit nem él meg ez a kérdés, hogy felkerüljön a fuckyeahgyakorikerdesek.tumblr.com-ra
2010. ápr. 3. 21:44
 2/4 anonim ***** válasza:

az előbb is ugyan ez a kérséd volt majdnem... 13 meg 17 szted nem sok az egy kicsit?

mit akarsz te tőle ink nőlj még egy kiscit...

2010. ápr. 3. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Éljenek a kamu kérdések!

Ha szopni akarsz, akkor bedugok a szádba egy csalánt, mit szólsz? Tessék? Nem tetszik? Üsse kő, akkor kicserélem egy tarajos sülre. Még barátkozhattok is!

Én is így barátkoztam össze a struccommal.

2010. ápr. 3. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudod, csak az a baj, hogy most már mi is tudjuk, hogy cigiztél... de mi is adhatunk valami mást. :)
2010. ápr. 3. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!