Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akit nagyon szeretek de mit tegyek az alábbiak után?
Figyelt kérdés
Van egy lány a sulimba jár én 7.es vagyok 14 leszek nyáron ő 8.os és 15 lesz most tavasszal és focizik is ahogyan én is másfél hónapja ismertük meg egymást kicsit jobban eddig csak szerelmes voltam belé de nem mertem neki elmondani de megtettem március 1.-én és március 21.-én megkérdeztem tőle hogy járna e velem de ő visszakérdezett hogy nem maradhatnánk "csak" barátok és azóta el szoktunk menni sétálni hazakísérem őt mindig és beszélgetünk nagyon sokat msn-en és a suliban is a barátnői akik nekem is a barátaim nekem mondják hogy örülnének hogy ha mi összejönnénk de nem tudom most várjak ne várjak a kérdéssel de annyira szeretem hogy nem kellene más soha többet és bármit megtennék érte most mit tegyek????2010. ápr. 3. 21:00
1/10 anonim válasza:
sztem elég egyértelmű ha azt mondta h maradjatok csak barátok sztem csak azér beszél veled meg sétál veled hoogy ne bántson meg anyira sztem jobb ha nem álmodozol....
2/10 anonim válasza:
kérdezz csak rá újra. eltellt már azóta 1 kis idő. majd ha úgy jön ki a beszélgetés. aztán ha nemet mond, légy férfi és hagyd:S akármilyen nehéz lesz. akkor nincs esélyed
17/F
3/10 anonim válasza:
Nyugodtan kerdezd meg! Nincs mit vesztened
4/10 anonim válasza:
Szia!
Hát ha azt mondta, hogy csak barátok akkor úgyis gondolta. Lehet, hogy már kezd ő is érezni valamit, csak még nem biztos vagy valami. Ne siettesd a dolgokat, majd kialakul az egész;) Továbbra is beszélgessetek sokat, mert az fontos. Légy vele bizalmas, udvarias. Legyél vele minél többet kettesben. Idővel szerintem kialakul majd ez az egész dolog:)
14L
5/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm a segítségeket de igaz is hogy akkor azt mondta de van amikor pl olyasmit írok neki hogy bármit megtennék érte és őt szeretem a legjobban akkor annyit mond hogy -jaj elpirulok,na meg most elhívtam moziba és azt mondta hogy majd meglátja mert ő szerintem jönne csak apukája nem hiszem hogy elengedi.Másrészt meg ha elhívom mindig jön és múltkor is elhívtam sétálni és mikor hazakísértem és én hazajöttem csak annyit mondott hogy -köszönöm hogy elhívtál sétálni és hazakísértél és aranyos volt tőled.Szóval ilyenek vannak ezért most nem tudom hogy komolyan hogy mi legyen de én egyenlőre szerintem várok vele.Nem akarom csak úgy elveszíteni és elfelejteni.
2010. ápr. 3. 21:15
6/10 A kérdező kommentje:
Harmadrészt meg nagyon kedves vagyok vele soha nem mondok neki rosszat inkább megdicsérem meg ilyenek de ezt már ő is mondta hogy milyen kedves vagyok vele .
2010. ápr. 3. 21:17
7/10 anonim válasza:
Szerintem hagyd! Ha egyszer visszautasította nem fog megszeretni csak úgy. Vagy ha mégis akkor ő majd gondoskodik róla hogy te is észrevedd. Egyébként utáljják a lányok ha egyszer visszautasítottak egy fiút, ők mégis nyomulnak.
8/10 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm!
2010. ápr. 4. 12:31
9/10 A kérdező kommentje:
Csak nem találok még egy ilyen lányt az biztos és olyan könnyen nem tudnék lemondani róla értitek ez a baj de legalább ha tudnám hogy most mi van akkor az jó is lenne.
2010. ápr. 4. 12:33
10/10 anonim válasza:
Az egyik kommentelővel nagyon ellenkeznék!! Nem minden lány utálja a nyomulást, valamelyik azt szereti ha kitartó egy ember! (Szeretik kéretni magukat a lányok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!