Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a fiúknak ezért jönnek be a "cuki, pici lányok"?
hát mindig a kicsi az aranyos a legtöbbeknek. kicsi láb, kisállat, kiskutya, kiscica stb.
mondjuk szerintem a 150 cm azért túlzás. az már nagyon törpe. ilyen 160-165 között szoktak inkább lenni.
valószínűleg csak férfiasabbnak, erősebbnek érzik magukat egy alacsony, gyenge nő mellett.
Má' megin' te? Szerinted karvaly-orral jobb az élet? Nekem ilyet osztott a sors, meg anyám genetikája (apámnak normális orra van) - de anyám és nagyapám ágán bazi nagy orrok vannak, nagyanyám rokonságában meg kampó-orrok sorakoznak. Ráadásul mindezt náluk koromfekete hajjal, szemekkel és a fehérnél valamivel sötétebb színárnyalattal (nem barna, vagy ilyenek).
Szia Turcsy!
Neked komolyan írni kéne.
Úgy érzem, hogy általad kereszteződött a szürrealizmus és az önutálat.
Pl. ez a kép annyira beszédes és szívbemarkoló, a naturalizmusa pedig szinte Krleza-t is megidézi: "egy menyétet préseltek volna keresztül egy patkányon."
156 centi vagyok, nem tudom honnan szeded, hogy ez annyira bejön a pasiknak. Vagy lehet, hogy én már túl magas vagyok. :(
Én meg pont a 170 fölötti nőket irigylem a hosszú, vékony lábuk miatt.
Ráadásul ha felszedek 2 kg-ot, már mindenki megjegyzi, hogy híztam. Nem oszlik el, mert nincs hol. :(
Cseréljünk?
Itt a gyiken is gyakran olvasni, hogy sokaknak a pici, vékony, kismellű, törékeny alkat jön be. Ha gonosz akarnék lenni, azt mondanám, van ezekben némi pedofil beütés...
Ellenben egy fokkal reálisabb következtetés az, amit már említettek előttem: uralkodni akarnak. Azt is gyakran olvasni, hogy sokan kifejezetten 'gyarló' párt keresnek, mert nehogymár bármiben is jobb legyen, mint én! És nem ők próbálnak meg jobbá válni (sport, tanulás, gondolkodás), hanem olyat akarnak, aki mellett nem tűnik fel, hogy ilyen kis satnyák ők is.
Én világéletemben pici és cuki akartam lenni, mert "minden pasinak ők kellenek".
Ehhez képest párom, ha meglát az utcán egy ilyen párocskát (nagy pasi-kicsi nő) legfeljebb röhögőgörcsöt kap, hogy ezt hogy lehet hosszú távon elviselni, folyton lehajolni, vagy épp a kezét se bírja megfogni, mert már pipiskedik, plusz azt sem bírja elképzelni, hogy ágyban hogy lehet kényelmes, eltűnik alatta a csaj.
Mi egymagasak vagyunk, neki ez így pont jó, én meg megtanultam, hogy nem mindenki egyforma. :D Na jó, még mindig szívesen lennék egy kicsit kisebb (180 centi vagyok), de már nem akarok pici és cuki lenni. :D
Bár exem mondjuk pont az ilyeneket szerette, el is hagyott egyért. :D De ő csak 170 körül volt, és erősen kisebbségi komplexusban szenvedett, hogy milyen gáz, ha minket együtt látnak az utcán... no comment. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!