Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti az első randira mennyire sminkelitek magatokat? Főleg, ha meg akarjátok győzni a srácot, hogy bizony ti vagytok a befutók.
Nem fogok én senkit győzködni a saját értékeimről. Ha magától nem látja, akkor így járt, majd jön olyan, aki felismeri magától.
Randira annyit sminkelek, mint normál hétköznapra.
Én első randira mindenképpen visszafogottan sminkelnék, csak úgy mint a hétköznapokban, azt az arcomat ismerje meg, ne később koppanjunk. Láttam már az évek alatt 1-2 csoporttársamat véletlenül nem vakolat nélkül bejönni...hát ijesztő volt még női szemmel is :D Szóval inkább add önmagad. Az erősebb smink ráér egy különlegesebb alkalomra.
22/L
Én alapból csak alkalmakra sminkelek, egy randi meg azért nem az öcsém ballagása, úgyhogy semennyire nem sminkelnék. És egyébként is, hét hónapig gyógyszereztek, hogy a bőröm újra normális legyen, fedné el a fene. :)
Hengereld le a személyiségeddel. Ha te magad nem kellesz neki, akkor hiába húzol maszkot, ha meg kellesz, akkor nincs értelme maszkot húzni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!