Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ugrik mindenki a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ugrik mindenki a másik torkának, ha ezt kiejti a száján? L

Figyelt kérdés

Tegyük fel kinézek egy srácot. Miután többszörösen flörtöl, majd kikezd velem, úgy döntök megszerzem. A srác nem szingli.

Ilyenkor jönnek a nőgyűlölő szűz okostojások, meg a vénkisasszonyok, hogy "juuuuj, nem szégyelled magad?" Meg cifrábbakat is...

Akit lehet vinni, úgyis viszik... azért nem kár...

Mondjuk az ilyenektől jobb megszabadulni, nem pedig pórázon tartani, nehogy lelépjen, illetve csak szórakozásra való.

Miért gondolják azt, hogy a 3. a hibás, a 3. tette tönkre bla bla?

Senki sem fogott pisztolyt a fejéhez, sőt, ő mászott másra. Miért vinné el a 3. a balhét, mikor a pasi nem tudja, miből áll egy kapcsolat? Ha őt nem érdekli... Miért én törjem rajta a fejem? Nem az én gondom.

2016. márc. 12. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Ebben az esetben egy normális ember nem csak téged, hanem a srácot is egy féregnek tartja.
2016. márc. 12. 20:27
 2/14 anonim ***** válasza:
80%
Aha. Szóval amúgy akkor miért nem lehet a sráccal tisztázni az elején hogy válasszon? Ha annyira kellesz neki akkor érted szakít. És békesség van. De te szereted igazából ezek szerint a tüzet szítani. Játszadozni. Ez olyan hogy ha cicázol vele jó hogy rád mozdul...
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Mert a 3. Kezdett ki valaki olyannal aki kapcsolatban él. Az is hibás akit elcsábítanak.
 4/14 anonim ***** válasza:
51%

Látom nem szoktad érteni, hogy mit mondogatnak :'D Okos ember más kárából tanul, de gondolom nem tudod felfogni, hogyha te el "viszel" valakit, akkor simán lehet később még 1 lány, aki el "viszi" előled. Akkor szerencséd úgy sem lesz és annyira tökéletes sem lehetsz, hogy győztesen gyere ki egy ilyen helyzetből hosszabb távon.

És mielőtt félreértenéd, képzeld el, nem tartozom bele egyik kategóriába sem, amit megemlítettél.

2016. márc. 12. 20:28
 5/14 A kérdező kommentje:
# 2 Pont ez az, hogy nem 'cicáztam' vele. Ilyen típus. Hajtja a vére.
2016. márc. 12. 20:29
 6/14 A kérdező kommentje:
# 3 Dehogy kezdtem. Jár utánam. Mondjuk az elején nem mondta, hogy nője van, csak olyan 3 hónap múlva...
2016. márc. 12. 20:30
 7/14 A kérdező kommentje:
# 4 Nekem nem kell kapcsolatra.!
2016. márc. 12. 20:31
 8/14 ~OnLány~ ***** válasza:
85%

Nem értek veled sem egyet Kérdező.

De mondjuk abban is van valami,hogy ha egy srácnak barátnője van és szereti,akkor nem kezd ki egy másik személlyel.Ott is már hiba van.Szóval az ilyen esetekben nem kifejezetten a 3. a probléma,hanem már a fiú is,aki rámászott és flörtölt egy másik lánnyal.

DE neked sem kellett volna hagynod magad.Bár ez már mindegy is.Mindketten szemét dolgot műveltek,nekem ennyi a véleményem.Ilyenkor könnyű a 3. felet hibáztatni,ehhez ketten kellettek.

2016. márc. 12. 20:34
 9/14 A kérdező kommentje:

# 8 Nem történt semmi! Elméleti kérdés.

Csak annyi a tény, hogy flörtöl, kikezd velem.

2016. márc. 12. 20:37
 10/14 anonim ***** válasza:
37%
Fаszán ki tudjátok ti magyarázni, ha másik fаszra vágytok, csak éppen akkor kapjátok fel a vizet, amikor mellettetek talonban van még tartva másik punci. Tudod, amit magadnak nem kívánsz...
2016. márc. 12. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!