Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ugrik mindenki a másik torkának, ha ezt kiejti a száján? L
Tegyük fel kinézek egy srácot. Miután többszörösen flörtöl, majd kikezd velem, úgy döntök megszerzem. A srác nem szingli.
Ilyenkor jönnek a nőgyűlölő szűz okostojások, meg a vénkisasszonyok, hogy "juuuuj, nem szégyelled magad?" Meg cifrábbakat is...
Akit lehet vinni, úgyis viszik... azért nem kár...
Mondjuk az ilyenektől jobb megszabadulni, nem pedig pórázon tartani, nehogy lelépjen, illetve csak szórakozásra való.
Miért gondolják azt, hogy a 3. a hibás, a 3. tette tönkre bla bla?
Senki sem fogott pisztolyt a fejéhez, sőt, ő mászott másra. Miért vinné el a 3. a balhét, mikor a pasi nem tudja, miből áll egy kapcsolat? Ha őt nem érdekli... Miért én törjem rajta a fejem? Nem az én gondom.
Látom nem szoktad érteni, hogy mit mondogatnak :'D Okos ember más kárából tanul, de gondolom nem tudod felfogni, hogyha te el "viszel" valakit, akkor simán lehet később még 1 lány, aki el "viszi" előled. Akkor szerencséd úgy sem lesz és annyira tökéletes sem lehetsz, hogy győztesen gyere ki egy ilyen helyzetből hosszabb távon.
És mielőtt félreértenéd, képzeld el, nem tartozom bele egyik kategóriába sem, amit megemlítettél.
Nem értek veled sem egyet Kérdező.
De mondjuk abban is van valami,hogy ha egy srácnak barátnője van és szereti,akkor nem kezd ki egy másik személlyel.Ott is már hiba van.Szóval az ilyen esetekben nem kifejezetten a 3. a probléma,hanem már a fiú is,aki rámászott és flörtölt egy másik lánnyal.
DE neked sem kellett volna hagynod magad.Bár ez már mindegy is.Mindketten szemét dolgot műveltek,nekem ennyi a véleményem.Ilyenkor könnyű a 3. felet hibáztatni,ehhez ketten kellettek.
# 8 Nem történt semmi! Elméleti kérdés.
Csak annyi a tény, hogy flörtöl, kikezd velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!