Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon erős kémia, viszont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon erős kémia, viszont nem illünk össze?

Figyelt kérdés

Pár hónapja nagyon erősen udvarolt nekem egy fiú, elsőre szimpatikussá vált, eleinte nem akartam belemenni a találkákba, féltem egy újabb csalódástól, végül esélyt adtam neki. A randik közepesek voltak, amikor együtt voltunk jó volt, viszont nem nagyon kérdezett rólam és napközben se nagyon keresett, nem volt túlságosan figyelmes, inkább csak úgy elvoltunk.

Viszont a kémia nagyon működik, és működött is, ennyire még életemben nem vonzódtam férfihoz! Nem volt sok barátom, és összvissz két férfival feküdtem le, viszont soha senkinél, még plátói szinten sem éreztem ekkora vonzalmat... később elismerte, hogy ő is nagyon vonzódott.

A randik azóta megszakadtak, megbeszéltük, hogy "barátok" leszünk, igazából elég érdekes a fiú, nagyon nyomult az elején pár napig, aztán megszűnt létezni, ő is tudja magáról hogy nagyon ingatag, érzelmileg teljesen labilis. Van egy olyan érzésem, hogy nincs túl az exén (fél éve szakítottak), ezt mikor legutóbb felhoztam neki nem tagadta, írta, hogy nagyon bizonytalan magában. Húzta velem is a dolgokat, egyszer lezártuk, egyszer pedig írta h kitudja mi lesz még velünk, mit hoz a jövő... de nem keres, én írok rá néha.

Lehet valóban nem illünk össze, de nagyon működik vele a kémia, nagyon hiányzik az érintése, a csókja, és úgy érzem lehetett vna nekünk egy esélyt adni, csak túlságosan elhamarkodtuk... egy hetet találkozgattunk. Szerintetek írkáljak még neki, hívjam találkozni és hátha lesz vmi, vagy adjam fel?

28N

2016. márc. 11. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem jöttök ki jól igazán, akkor hogyan lehet erős a kémia? Ez nem logikus. ez max külső vonzalom, a helyén kellene kezelni.
2016. márc. 11. 13:17
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát... mikor találkozunk kb. egymásra ugranánk :D érdekes helyzet, órákat tudnánk csókolozni, bizsergünk egymás érintésétől, ilyenek... nem tudom mi ez, sztem kémia! :)
2016. márc. 11. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor viszont a ti megoldásotok a szexkapcsolat, ha bírja az erkölcsi morálotok.

De többet ne, mert nem lesz jó (közepes talalálkozások, komolyabb érdeklődések hiánya)

2016. márc. 11. 13:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Komoly kapcsolatok híve vagyok, sztem ő is, plusz ha szexkapcsolat lenne én mégjobban beleszeretnék :(

Az elején a bolondját járatta velem, ígérgetett mindent, és pár napig azt éreztem nagyon komolyak a szándékai, mondta h bemutat otthon, tervezte a közös nyaralásokat stb... mindezt pár nap után. Akkor éreztem már h belezuhantam (... hihetetlen számomra h vki egyszer ennyire teper, h lehet az h pár nap után semmibe vesz... :(

2016. márc. 11. 13:32
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szeret 😘😏
2016. márc. 11. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem meg csak kefelni szeretne
2016. márc. 11. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
9%
Férfiakban nehéz megbízni
2016. márc. 11. 13:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha jól értelmeztem a helyzet a következő:

-nem illetek össze

-a srác képtelen a tartós kapcsolatra és össze-vissza hazudik

-szexuálisan vonzódtok egymáshoz

-te tartós kapcsolatot akarsz

Szexeljetek egyszer és utána soha többet ne találkozzatok. Így megnyugodhatsz hogy megvolt, de nem tud érzelmileg kínozni. Ráadásul 28 évesen nem pazarolnám az időm ilyen gyökerekre.

2016. márc. 11. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!