Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, tudnátok válaszolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, tudnátok válaszolni erre a kérdésre?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam a mai nap és ez a kérdés fogalmazódott meg bennem: Ha van egy srác, aki bejön egy lánynak, de ez a srác félénk, akkor ha egy KICSIT interneten kezdeményez, akkor ugyan úgy lehet sikere nálatok, mintha személyesen kezdeményezne? Illetve ha van egy srác, aki nem jön be egy lánynak, de személyesen kezdeményez, akkor ugyan úgy lehet sikertelen, mintha nem személyesen kezdeményezne?

Kicsit röviden: Ha egy srác bejön nektek és/vagy szimpatikus, akkor mind1, hogy hogyan kezdeményez? Illetve ha egy srác nem jön be nektek és nem is szimpatikus, akkor akár fejen is állhat, nem fogjátok értékelni a közeledését?

2016. márc. 10. 17:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Életkorotokat is írjátok le légyszíves :)
2016. márc. 10. 17:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Inkább az utóbbi. Ha szimpatikus nekünk akkor bárhol kezdeményezhet, bár jobb esetben az internetes kezdeményezésből hamar személyes randi lesz. Ha meg valaki nem jön be, akkor tök mindegy élőben jön-e oda.

21/N

2016. márc. 10. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok (azaz első ) Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a személyes kontaktus azért egy kicsit többet ér, mert gyakran van, hogy valaki interneten nagydumás-vicces élőben meg kuka és megszólalni sem mer. Na az nem nyerő :)
2016. márc. 10. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, mindegy hol kezdeményez. Mármint, ha ismerem.
2016. márc. 10. 18:12
 5/6 VirágésBence ***** válasza:
Szerintem a kezdeményezés az kezdeményezés, ha meg bejön akkor meg főleg, nyilván élőben jobb és személyesebb, de megteszi írásban is. Ismerek pár párt akik úgy jöttek össze, hogy a lánynak nem tetszett a srác, de megszerette, mert tetszett neki, hogy törődik vele, én is így zúgtam bele részben a mostani barátomba.
2016. márc. 10. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, ha tetszik.
2016. márc. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!