Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok nektek bejön ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejön ha valaki izmos?

Figyelt kérdés
A napokban kaptam meg egy lány ismerősömtől, hogy igazán leállhatnék az edzéssel, ne legyek nagyobb, mert nem szép. Szerintem nem így van, de töltöttem fel képet is: [link]
2010. ápr. 2. 13:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát te inkább gizda vagy mint izmos.Halottam erről én is, de én biztos nem állok le.
2010. ápr. 2. 13:41
 2/14 anonim ***** válasza:

Fhúdejóvagy Mr. Furkó.

Nekem tényleg a belső számít. Felőlem akár lehetsz egy Adonisz is ha gyökér vagy, de akár egy hobbit is ha olyan vagy mint egy angyal.

2010. ápr. 2. 13:42
 3/14 anonim ***** válasza:

mr furkósos szöveg áhhhh még mostis röhögök

háth bocs de nekem az izmosról más az elképzelésem inkább gyúrj még rádfér ne törődj az olyan csajokkal akiknek a mostani emos gizda feeling jön be

jó úton haladsz de azért télleg túlzásba ne menj

2010. ápr. 2. 13:57
 4/14 anonim ***** válasza:
öcsém ugyanilyen felsőtestem van:D én még dolgozok rajta neked is ezt tanácsolom
2010. ápr. 2. 14:04
 5/14 anonim ***** válasza:

Van még hely ott izomnak:)

Szóval gyúrhatsz mlég:D

De tényleg ne vidd túlzásba.Az már nem szép!

15/L

2010. ápr. 2. 14:17
 6/14 anonim ***** válasza:

:DDDD

Hát, hogy konkrétan a kérdésre válaszoljak egyáltalán nem tetszenek az izmos fiúk. Tulajdonképpen ez annak a korosztálynak a szokása, akik egyébként sem vonzanak. Én azt szeretem, ha valaki férfi, nem a konditeremben lóg, hanem inkább elmegyünk úszni, vagy csak sétálunk egyet. Az ilyen kondizások engem taszítanak, ahogy az izmos felsőtest is. Inkább legyen egy kicsit pocakos :):) A huszonéveseknek mániája ez a "gyúrás", nem tudom megmondani miért, szerintem elveszi a férfias a kisugárzást, és azonnal egy szolizós mellkasgyantázós jut eszembe róla, de ez csak az én véleményem.

2010. ápr. 2. 14:18
 7/14 anonim ***** válasza:
áááh, bejössz. de tényleg. szerintem undorító hogyha vki teljesen felpumpálja magát folyamatosan fehérje tablettákon él és minden szabad percében szalad a súlyzóhoz. sokkal szexuálisabb a szikár, de erős típus, és nem, nem azértm ondo mezt mert a metroszexuális emos 13 évesekre bukok. jó vagy így ahogy vagy, ne gyúrj többet.
2010. ápr. 2. 15:14
 8/14 anonim válasza:
szerintem még gyúrhatsz, ígyse rossz, de tényleg ne vidd túlzásba.
2010. ápr. 2. 15:33
 9/14 anonim ***** válasza:
te ez valami betegség lehet orvos látott?
2010. ápr. 2. 15:50
 10/14 anonim ***** válasza:
ha cucc nélkül gyúrsz akkor azt akármeddig csinálhatod mert attól erősödsz és nem leszel ilyen nagy "állat"
2010. ápr. 2. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!