Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma randizok egy fiúval! úgy Izgulok! Én vagyok 17 ő meg 16 szerintetek van esély hogy összejövünk? Szurkolsz nekem?
Persze biztos sikerül, és szurkolok is csak közben lesz a meccs a tévében úgyhogy lehet gól lesz nálad is, inkább el se menj, nehogy terhes legyél véletlenül ha betalál a kapudba.
Ez volt a vicc. Gondolom a kérdés is...
felesleges lenne azt mondani ne izgulj, izgulj csak, annál jobb. ha izgulsz legalább érdekel a dolog. nem lesz baj meglátod.
szurkolni nem tudok, mert nem vagyok útépítő, de szorítok látatlanba is. :D
Szép Randit!
ő is izgul ugyanúgy sőt még lehet jobban nyugi elfog múlni ahogy beszélgetni kezdtek vagyis nekem elszokott :D:P
18F
Belegondolok... Milyen jó hogy egy órába csak egy kérdést irhatsz ki... Mindig le szoktam fikázni, amikor egy 20 év feletti feltesz egy komoly kérdést, és 14-17 évesek irnak rá okosat...
De szerintem te még a korodnál is érettlenebb vagy!
Keress valami más kikapcsolodást, és ha van komoly kérdésed, akkor kattincs erre az oldalra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!