Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmerült bennem néhány gondolat a válaszokkal kapcsolatban:
- Miért fáj az egyeseknek, ha valakinek ez bejön?
- Miért kellene a 'fél életét' a konditerembe töltenie? Akinek fingja sincs az edzésről, az minek pofázik bele? Kell ott is lenni, persze, de ez nem baj: megyek vele. Mindkettőnknek jó lenne.
- A kérdés 'ilyen kinézetű' lányról szólt, nem 'ilyen életvitelű'ről, tehát nincs szó arról, hogy az instagramos tevékenységét kéne értékelni, ennek ellenére mégis ezt tettétek. Ezek megint csak arról szólnak, hogy keressük a hibát a másikban... a sok békés emberke, grat...
#20!
Ha màr én vagyok ostoba, te amilyen szép vagy(àllìtàsod szerint), olyannyira sötét is.
Arra, amit làtok, SEM vagyok irigy, mert szerintem nem szép. Semmi nőiesség nincs benne. Azok a képek, amelyeken az erei kiàllnak a hasàn, az hànyingerkeltő.
Egy nő legyen csinos, amennyire lehet karcsù, tisztelje a testét, sajàt magàt. Ez alap. De ez màr szàmomra undorìtò, természetellenes.
S most elvonatkoztattunk az életmòdjàtòl.
Az irigység nem tartozik a tulajdonsàgaim közé, ha mégis az lennék , nem egy testre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!