Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a személy, akivel ismerkedtek 60-70 km-re lakna tőletek? Nagy távolság egy jó kapcsolathoz?
Ez nagyon relatív. Nekem nagy távolság ismerkedni. Nagyon zsúfoltak a programjaim, nem biztos, hogy belefér 3-6 óra utazás egy kávé és egy kis beszélgetésért. Csak online pedig nem olyan túl jó beszélgetni. Mondjuk én eleve szeretek sokat találkozni az emberekkel, személyesen megbeszélni a dolgokat.
Ha Te nem ilyen vagy, akkor lehet nem nagy távolság, előttem is, meg szerintem még sok más kérdésnél is olvashatsz ilyen sikersztorikat.
Mérlegeljetek mind a ketten, hiszen egy kapcsolat két emberről szól. Azonban először magadban alakuljon ki valami vélemény. Ha nem vagy biztos magadban egyáltalán vesd fel neki a témát, hátha segít a döntésben.
Sok szerencsét!
Volt ilyen kapcsolatom és nem ezen bukott el.
26/L
Volt 2 olyan kapcsolatom ahol sokkal több volt a távolság köztünk. Az egyiknél 110 km volt a kezdeti időszakban, vagyis fél-1 évig kb utána összeköltöztünk. A másiknál több mint 300. Az utóbbi egy megviselt minket. Munka miatt csak hétvégente tudtunk találkozni, de volt amikor csak 2 hetente.
Mikor annak vége lett azt mondtam többet soha ennyi távolság nagyon max 40 km, de nem több.
Kimeríti az embert, főleg ha ritkán tud 2 ember találkozni és az utazásról ne is beszéljünk.
Szóval engem már zavarna ez a távolság. De persze ez egyén függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!