Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha azt mondja rám valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondja rám valaki, hogy 10-ből 8-as vagyok, az mennyire lehet elég egy kapcsolathoz?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nekem azóta ez van a fülemben, hogy te egy 8-as vagy... és ha neki "csak" egy 8-as vagyok, akkor miért pont lenne velem?
2016. márc. 1. 17:27
 1/10 A kérdező kommentje:
*velem lenne
2016. márc. 1. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Annyira elég hogy randizz, és kicsit megismerkedj. Általában a másik félnek a számokon kívül számít a belső is.
2016. márc. 1. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Csak a felszínes tuskóknál van ilyen pontozási rendszer.

Eszem ágába se lenne 1 ilyen emberrel kapcsolatot kezdeni. :D

2016. márc. 1. 17:30
 4/10 anonim ***** válasza:
Fiu vagy Lány vagy ?
2016. márc. 1. 17:35
 5/10 A kérdező kommentje:
lány
2016. márc. 1. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Akk ez van..Dugni akar.
2016. márc. 1. 17:36
 7/10 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok h ilyen van ? :D
2016. márc. 1. 17:39
 8/10 anonim ***** válasza:

ha talál egy 9est, akkor átrepül majd őrá...

ha valaki tetszik, meg összejönnék vele, akkor nem azt nézem, hogy most 9-es, 10-es, vagy milyen besorolású lenne a nagynép számára, hanem, hogy nekem tökéletes...

2016. márc. 1. 17:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem lehetne az ilyen kérdéseket ebből a kategóriából kiiktatni? Ez a pontozás éretlen "gyerekek" szórakozása, semmi köze a felnőtt párkapcsolathoz.
2016. márc. 1. 18:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha valaki azt mondja, hogy az alma számára 8/10-es az mennyire lehet elég ahhoz, hogy egy másik ember is szeresse?

Kb. ilyen a kérdésed. A vonzalom teljesen szubjektív. Én is, valakinek "8-as" vagyok, valakinek "3-as".

2016. márc. 1. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!