Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok cigánylánnyal?
Olvasd el a Mein Kampf Nép és Faj című fejezetét.
Olvasás után gondolkodj el.
"Nem akarok én is "fehér cigánnyá" válni.Még gondolkozom egy kicsit,figyelem a lányt és a családját ,de valószínű hagyom a dolgot a fenébe,és keresek egy magyar lányt."
Hát ezek után nekem úgy tűnik, hogy nem túl komolyak a szándékaid...
Lehet, hogy az a szerencsétlen cigánylány sokkal jobb nálad, nem érdemled meg őt...
az a családomban szentségtörés lenne
sztem ne kezdj vele kapcsolatot borból nem lesz szalonna....
.. atyaég hova jutottatok??? Ha én szeretek valakit, nem azt nézem, milyen "helyröl" származik..már elnézést..Bele szerettem egy lányba jó 4 évvel ezelött, és ö hónapokig "szégyellte", hogy honnan származik - én soha nem kérdeztem, csak egyszer elmondta, hogy cigány származású( nem tünik fel ) Es akkor?? Egyszerüen nem értettem, most mi a probléma?? Miért kell valakinek egész életében eltitkolni vagy a hátán cipelni a származását?? AZ EU-ban!!! Az is igaz, hogy a származás nem jog,hanem állapot - a törvények, a kötelezettségek mindenkire vonatkoznak. Nem lehet öntörvényeskedni, családi vagy származási alapon - legalábbis az EU-ban nem. nyugodtan tekints elöre a kapcsolatodban, ne irritáljanak a különbözö szövegek..
Laci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!