Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spirituális beállítottságú emberek! Válaszolnátok nekem egy társkereséssel kapcsolatos kérdésre?
Persze, hogy ez is lehet eszköz.
Én ugyan tartós társat nem találtam még internet segítségével, de lettek olyan nagyon fontos kapcsolataim, amik meghatározóak voltak az életemben, és így utólag azt mondom, hogy ezek nélkül az emberek nélkül egészen másképp alakult volna az életem.
én is neten találtam meg a lelki társam, bár nem egészen társkeresőn. első perctől tökéletesen megértettük egymást. az első telefon beszélgetésünk nyolc órás volt.
viszont az sincs kőbe vésve, hogy valakinek csak egy lelki társa lehet (ismerek olyanokat, akiknek több is van, én eddig csak egyet találtam meg, azt hiszem) és az meg pláne nem biztos, hogy egy lelki társsal feltétlenül össze kell jönni és párkapcsolatnak kell lennie köztük. persze ez tűnik a legjobb dolognak, de egyáltalán nem biztos, hogy minden esetben így kell lennie. és ahogy már írták, a lelki társakon kívül mások is lehetnek az ember életében nagyon fontosak, akiket ugyanúgy akár neten kereztül is az ember életébe kerülhetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!