Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy reál beállítottságú nőt mivel lehet megfogni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 20:15
1/10 anonim válasza:
Ha én egyszer reál beállítottságú nőt találnék!! Már akkor, ha ugyanarra gondolunk. Te mit értesz reál alatt?
3/10 A kérdező kommentje:
A matematika, fizika, kémia és a logikai alapra építő irányok foglalkoztatják.:D
2015. febr. 4. 20:18
4/10 anonim válasza:
Szerintem kézzel fognám meg.. De ez függ a külsejétől.. lehet, csak bottal szúrnám :D
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket:) Lehet, hogy a hálót bevetem!
2015. febr. 4. 20:28
7/10 anonim válasza:
én is nő vagyok és nagyon érdekelnek a természettudományok. biológus akarok lenni :) engem azzal lehet megfogni ha valaki nem csak reál beállítottságú hanem szereti azt amit csinál. engem minden érdekel ami természettudomány :)
8/10 anonim válasza:
Keresd meg azt a pontot, amitől igazán férfi lehetsz a szemében. Attól, ha egy nőt ezek a dolgok érdeklik ugyanúgy nő marad. Találd meg, hogy mi a gyenge pontja, hol van önbizalom hiánya és azt erősítsd benne. Ne erőltesd azokat a témákat amikben nem vagy jó, mert azzal csak erősen kiadod magad és egy pillanat alatt levágja. Függ a korától a komolyságától. Lehet a gyengédségre vágyik, de lehet egy igaz rossz fiúra. De a legtöbb esetben a kettő ötvözésére. legyen akármilyen beállítottságú egy nő, a gyengédséget a dicséretet és a csábítást mindegyik élvezi. Figyeld meg a reakcióit ha a közelében vagy. És ha nem nyit semmilyen módon feléd, inkább ne erőltesd mert nem vagy az esete...
9/10 anonim válasza:
Pont ilyen vagyok. Volt barátomtól első ajándéknak egy Rubik kockát kaptam és megtanított kirakni, meg az algoritmusokat, stb, imádtam és jó kis szórakozás volt együtt.
Magamból kiindulva egy ilyen lányt azzal tudsz megfogni, ha érzi, hogy olyan okos vagy, ha nem okosabb, mint ő. Én az észre nagyon beindulok :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes, segítőkész tanácsokat is! Megfogadom őket!:)
2015. febr. 7. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!