Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy csinos csajt luxus étterem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csinos csajt luxus étterembe hívtam el randizni, Te azt gondolnád ilyen esetben, h ezzel akar megfogni?

Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 16:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igy van.
2014. aug. 29. 16:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Én nem örülnék az ilyesminek... Sokkal kellemesebb egy szolid, meghitt kávézóban beszélgetni, vagy jó időben szép helyen sétálni... Luxusétterem ráér később - felvágásnak tűnhet, sőt, még cikibb, ha az is kiderül, hogy csak pénzed van, de eszed nincs.
2014. aug. 29. 16:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Sok nő vágyik a luxusra, és igy próbálja ilyen helyen valakinek mutatni magát. Az okosabb pasik meg ezt az ostoba éhséget ki is használják.
2014. aug. 29. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet rendel magának egy kaviárt 5000-ért aztán többet nem is látod. Baromság, első 3 randin nem szabad luxus étterembe menni.
2014. aug. 29. 16:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Az még az olcsó kaviár, az Orosz Beluga Kaviár (30 gr) 69.000 Ft-ot kóstál.
2014. aug. 29. 16:41
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nem örülnék neki nő létemre.

Egyrészt azért, mert úgy érezném, hogy nem azon van a hangsúly, hogy mi találkozzunk valahol kellemes körülmények között, egy hangulatos helyen, hanem azon, hogy lássam (ráadásul mindjárt az első randin), hogy ő ezt anyagilag megengedheti magának.

Másrészt azért sem szeretném, hogy valaki luxus éttermekbe hívjon randizni, mert ha kölcsönös a vonzalom és a szimpátia, és lesz folytatás, akkor nyilván szeretném egy idő után viszonozni a meghívást, de én nem szeretnék egy vagyon költeni egy vacsorára egy hasonló helyen.

Voltam már párszor luxus kategóriába tartozó étteremben, itthon és és külföldön is, nem randin, hanem más jellegű meghívással, de tőlem elég távol állnak, kicsit "kirakatnak" éreztem a többségüket.

Nem azt ettem, amit szívem szerint választottam volna, hanem azt néztem az étlapon, hogy mi az, ami árban azért szolídabb az ő áraikhoz mérten, nem kértem desszertet, és nem lettem volna képes meginni egy capuccinot közel annyi pénzért, amennyiért máshol egy főételt.

A legviccesebb pedig az, hogy a legtöbb ilyen helyen akkorák az adagok, hogy általában még csak jól sem laktam nő létemre, mindamellett, hogy valakitől nagylelkű gesztus volt, hogy ilyen különleges helyre vitt el vacsorázni.

2014. aug. 29. 16:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Várj, elképzelem a jelenetet..megvan.

1. nem megyek el, és nem foglalkozom veled többet,

2. elmegyek, gyönyörű ruhában, smink, haj, körömlakk, szuper illat, megvacsizunk, az ajtóban leintek egy taxit, te pedig kapsz egy puszit az arcodra, ha szimpatikus voltál, és többet nem is látsz.

Gondolni azt gondolom, a pénz édes kevés.

2014. aug. 29. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:

"Az még az olcsó kaviár, az Orosz Beluga Kaviár (30 gr) 69.000 Ft-ot kóstál"

Remélem berendel belőle vagy 5 kg-ot, persze fizetést majd rád hagyja.

2014. aug. 29. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Most itt majd ír neked privátot néhány pénzéhes, buta liba, és olyan 200ezer forintért lefekhetsz velük. Örülsz? :)

Nőként írom ezt. Ha nincs szükséged érzelmekre, boldog életed lesz.

2014. aug. 29. 17:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Normális értékrendű lány el sem fogadna ilyen meghívást, szóval ha az illető benne van, akkor készülhetsz a vagyonok felesleges kidobására.
2014. aug. 29. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!