Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondják ezt? :|

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják ezt? :|

Figyelt kérdés
Miért mondják azt h a 12-13..évesek úgymond 'kicsik' a járáshoz. Ők nem lehetnek szerelmesek?! Elég furaaa..
2010. márc. 31. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
oan kicsi vagy h má elis küldött anyuci aludni és ezé nem irsz választse:/
2010. márc. 31. 21:32
 12/15 anonim ***** válasza:

12-13 évesen már dúlnak a hormonok. Ez érthető. Ennyi idősen én is irigykedtem a barátnőmre, aki akkor jobban nézett ki, mint én, és az idősebb srácok is megnézték, érdeklődtek utána.

Viszont most már úgy gondolom, hogy jobb is, hogy én teljesen hidegen hagytam a hímneműeket akkor. Ugyanis ennyi idősen még nem érett az ember egy normális kapcsolatra sem testileg, sem lelkileg. A fiúk végképp nem, a lányok meg alig- alig. Szóval ha egy kis romantikára vágyó 12-13 éves kislány (aki testileg kinéz legalább 16-nak) találkozik egy 18-20 éves sráccal, a fiú már tuti, hogy nem csak szépen nézni, meg kézenfogva sétálni akar, a kislány buta és szerelmes, és persze, hogy megfekszik neki. Ez pedig egy életre szóló rossz élmény maradhat.

19/L

2010. márc. 31. 21:36
 13/15 anonim ***** válasza:
Én voltam szerelmes 13 évesen, sőt már óvodában is :):) Ezt hívják szalmalángnak, ezzel semmi baj sincs, természetes jelenség. A probléma ott kezdődik, ha 12-13 évesen szexuális életet akarnak élni. Na ez az, ami probléma, de a gyerekszerelemmel önmagában nincs gond.
2010. márc. 31. 21:36
 14/15 anonim ***** válasza:

Én már az oviban is szerelmes voltam egy szép szőke démonba, a csendes pihenő alatt volt az action.

Ja elfelejtettem mondani hogy az ovónő volt.

2010. márc. 31. 21:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehetnek, mivel érzelmileg még nem elég érettek egy IGAZI szerelemhez.

És az hogy ilyeneken gondolkoznak, az is "elég furaaa".

Menj tanulni. -.-

2010. márc. 31. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!