Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól számoljátok az együtt járást, hogy kapcsolatban vagytok?
én mindig első szextől számolom.
20 év alatt első csók volt, de az valahogy időközben változott, amikor a kettő egyszerre jelent meg (mármint, az első csók és az első szex egyszerre történt meg).
Én a csóktól, kézfogástól kezdve szoktam.
22/N
Én onnantól, hogy kimondjuk, hogy na akkor együtt vagyunk.
Mert lehet ám úgy is randizgatni a másikkal, hogy csók is, szex is van, de aztán mégse lesz belőle kapcsolat. Én nem így csinálom, de sok embert ismerek, aki igen. Ezért számolom én onnan, hogy kimondtuk közösen. Így nem érhet olyan meglepi, hogy 2-3 hónapja már "járok" valakivel, aztán a másik lekoptat, mondván nem is voltunk együtt, csak randizgattunk, ismerkedtünk.
Én semikortól. Soha nem tudtam pontossan.
N/24
Közös megegyezéssel valamelyik. De leginkább az a döntő időpont mikor megkértem, h járjunk, nem szex, nem csók, nem első randi.
26/F
Eddig az összes kapcsolatom úgy indult hogy előtte már ismertük egymást egy ideje. Mindketten tudtuk mit szeretnénk a másiktól így az első csóktól számoltuk mert mindkettőnk számára ugyanazt jelentette.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!