Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnam hatekonyabba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam hatekonyabba tenni a ransizasi stilusomat?

Figyelt kérdés
A megismerkedes siman megy, konnyen tudok kapcsolatot teremteni, de mar randit (kavet, setat, vacsorat) nem tudok osszehozni, nem kapok eselyt a bizonyitasra. Az elet mas teruleten viszont jol mennek a dolgok panaszra nincs okom. Tegnap voltam egy allasinterjun, ami sikeres volt ( de nem tudtam elvallani egybol az allast egyeb okok miatt, abban maradtunk, hogy aprilisban, mikor felszabadulok keresem oket) es tok jol esett, mikor mondtak, hogy kedves erdekes szemelyiseg vagyok ha nem jon jobb akkor varnak ram. Lanyoknal ez miert nem tud mukodni? Annyi kene csak, hogy adjanak idot, hogy kibontakozhassak. Erdekes ez, es ilyen temaju ismerkedos konyvek sincsennek.

2016. febr. 24. 08:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
10 mi erositi a ferfi oldalt? Mondj mar peldakat! Lehgy oly szives!
2016. febr. 24. 10:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nekem még ez sem nagyon megy amit te csinálsz, mármint hogy elérhetőséget kérjek nőktől.

De a következő lehet a probléma, vagy nem is látta az üzeneted, vagy olyat talált az oldaladon ami miatt meggondolta magát. De olyan is van hogy csak random meggondolják magukat, jó vólt veled beszélgetni, de többet nem akar. Felesleges ezen agyalni szerintem, ha nincs gondod a kapcsolatteremtéssel, majd jön másik lány aki visszaír.

2016. febr. 24. 13:01
 13/14 A kérdező kommentje:
Ebben sajnos igazad lehet 12 es egy lanyu azert nem talizott velem ( ezt azutan tudtam meg miutan elkuldtem a levelet a facen a masiknak) mert egy srac, aki bejelolt es visszaigazoltam ( pizzafutar hozott ki nekem pizzat, azon meg rajta volt a nevem es magyarok kulfoldon...) szoval azt mondta, jart ezzel a gyerekkel es nem fog megegy sraccal abbol a barati korbol, irtam neki, hogy nem ismerem a sracot, pizzat hozott ki... Es ennel a masodik lanynak is az ismerosei kozott van a srac. Azota mar toroltem az ismeroseim kozul.
2016. febr. 24. 14:42
 14/14 anonim ***** válasza:

Legyél rámenősebb. Ne a facebookját kérd el, hanem a számát, és ha látod, hogy szimpatikus vagy neki, akkor egyből hívd randira.

Saját magamból tudok kiindulni, nálam nagyon nem nyerő a te taktikád. Olyan, mintha meghátrálnál.

A másik: ne úgy fogd fel, hogy esélyt kellene kapj tőle. Sokan esnek ebbe a hibába, ez annyira férfiatlan. A nők a mai napig a klasszikus hódító férfit keresik.

Ha beszélgettek valakivel, aki tetszik, akkor adj neki választási lehetőséget: ma este akar elmenni vacsorázni veled vagy csütörtökön? A választás soha nem az, hogy akar vagy nem akar! Jó, nyilván akinek nem jössz be, az úgyis nemet mond. De ez benne van a pakliban, az ember nem tetszik mindenkinek. Viszont a határozott fellépés mindig vonzó :)

2016. febr. 24. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!